A Michael Kors Access okosórák minden olyan nő számára a legjobb választás, aki ragaszkodik az ékszeres stílushoz, ugyanakkor hozzáférést szeretne a fejlett technológiához is. A funkciók nagyfokú változatosságával és a stíluslehetőségek széles skálájával a Michael Kors Access okosórák a legjobb választás mindazok számára, akik a dizájner stílus és a fejlett technológia kombinációját keresik.

olvass tovább

Michael Kors Access Karórák

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

A csúcstechnológiás órák egyre népszerűbbek - így nem meglepő, hogy most már a negyedik generáció is megjelent. A Michael Kors Access márka zseniálisan ötvözi a továbbfejlesztett funkciókat, mint például a Google Pay alkalmazásnak köszönhetően a fizetés az órával, vagy a továbbfejlesztett bluetooth modul, amely gyorsabb és energiatakarékosabb kapcsolatot tesz lehetővé a telefonnal.

Michael Kors, aki korábban az órapiacon stílusos és divatos órák tervezőjeként volt ismert, úgy döntött, hogy egy teljesen új kollekciót hoz létre - intelligens divateszközök. Mi több, Michael Kors, aki eddig csak női órákat gyártott, úgy döntött, hogy férfi darabokkal is meglepi közönségét.

MK Access okosórák férfiaknak és nőknek

Az amerikai cég okosórái elsősorban két kollekcióból állnak - a női MK Access Bradshaw és a férfiaknak szánt MK Access Dylan. Mindkét típusú óra a Wear OS szoftveren fut, és Bluetooth-on keresztül zökkenőmentesen csatlakozik az Android és iOS telefonokhoz. Ennek köszönhetően az időmérő tájékoztatni fog a közösségi hálózatokról érkező bejövő üzenetekről és értesítésekről, lehetővé teszi a zenei könyvtár távoli kezelését, és teljes körű vezérlést biztosít az okosóra funkciói felett a telefonról. A témák széles választéka lehetőséget ad az óra kijelzőjének személyre szabására, míg a Bradshaw és Dylan időmérők a beépített gyorsulásmérőnek köszönhetően fitneszkövetőként is használhatók. A férfi és női órák között az egyetlen különbség a tok és a szíj anyaga; míg a női modellek hipoallergén rozsdamentes acélból készülnek, gyakran kristályokkal díszítve, addig a férfi órák kényelmes és "sportosabb" műanyagból készülnek.

Innovatív funkciók a Michael Kors Access okosórákban

A negyedik generációs okosórákat azonban rendkívül hasznos funkciók jellemzik. Lényeges az új Wear OS bevezetése, amely lehetővé teszi az okosóra hangutasításokkal történő vezérlését, így sokkal könnyebben kezelhetők a funkciók, például a dalok váltása dal közben. Igen, az MK Access Gen 4 okosórák is képesek erre! Emellett lehetővé teszik az órával való fizetést, ami a Google Pay alkalmazással kombinálva rendkívül gyors és egyszerű módja az érintés nélküli fizetésnek. Ráadásul a negyedik generációs Michael Kors Access órákba pulzusmérő szenzor is van beépítve, így pontosan nyomon követheti pulzusát és nyomon követheti fitnesz fejlődését. A beépített GPS-modullal még egyszerűbbé válik a helymeghatározás.

A Eorak.hu oldalon kapható összes MK Access készülék eredetiségigazolással és egy külön dobozban kerül forgalomba. Két év gyártói garanciát is vállalnak.

Hivatalos Michael Kors Access kiskereskedő - hivatalos üzlet - forgalmazó

Az Eorak.hu webáruházban a Michael Kors Access márka hivatalos forgalmazójának kiváló minőségű karórákat kínál. A modellek online elérhetőek. Az online vásárlás esetén garantált a gyors kiszállítás.