Egy egyszerű óra már régóta nem az egyetlen módja annak, hogy beosztjuk az időnket és szervezzük az időnket. Manapság az okosóráknak köszönhetően élvezhetjük egy személyes asszisztens segítségét, aki megszervezi a napi időbeosztásunkat és támogat minket az aktuális feladatainkban. Ismerje meg a Huawei okosórákat - a technológia világának legendája, amely csúcskészülékeket készít.

olvass tovább

Huawei Karórák

(6)

Legnépszerűbb elöl
 1. Huawei Fit 2 Unisex Okosóra Huawei Fit 2 Unisex Okosóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  58 250 Ft

  Huawei Fit 2 55028894

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 2. Huawei GT 3 Active Női Okosóra Huawei GT 3 Active Női Okosóra
  Ingyenes szállítás10 napon belül
  95 750 Ft

  Huawei GT 3 Active 55027150

  Ingyenes szállítás10 napon belül
 3. Huawei Fit 2 Unisex Okosóra Huawei Fit 2 Unisex Okosóra
  Ingyenes szállítás10 napon belül
  58 250 Ft

  Huawei Fit 2 55028896

  Ingyenes szállítás10 napon belül
 4. Huawei GT 3 Active Unisex Okosóra Huawei GT 3 Active Unisex Okosóra
  Ingyenes szállítás10 napon belül
  91 583 Ft

  Huawei GT 3 Active 55028445

  Ingyenes szállítás10 napon belül
Legnépszerűbb elöl

A Huawei egy olyan márka, amely már több mint 30 éve van jelen a technológiai iparban, de csak néhány éve készít csúcsminőségű okosórákat. Olyan változatos termékekkel rendelkezik, mint a táblagépek, laptopok és okosórák, amelyek nemcsak az ázsiai piacon, hanem Európában is tartósan népszerűek. Fedezze fel a Huawei egyedülálló okosóráit - komplett készülékek a legigényesebb emberek számára.

Huawei okosóra - a márka története

A Huawei márka története 1987-ben kezdődik Shenzhen városában. Akkoriban a kínai kormány egy átlagos halászfalut különleges gazdasági övezetté alakított, ahol sokkal szabadabb volt az üzleti élet, mint a kommunista Kína többi részén. Egyik napról a másikra számos, tevékenységét kiterjeszteni kívánó vállalat költözött oda, létrehozva ezzel a "kínai Szilícium-völgyet". Nem volt ez másképp a Huawei márkanévvel sem, amely egyszerű, kommunikációval kapcsolatos berendezések beszerzésével és értékesítésével indult. Egy idő után a márka saját termékeket kezdett gyártani, amelyek óriási növekedésnek indultak, a kínai távközlési termékek iránti kereslet révén. A márka okostelefonokat, okosórákat, okosszíjakat, tableteket, laptopokat, hálózati eszközöket és felhőszolgáltatásokat készít. Az elektronikai értékesítés a Huawei márka üzletágának egyik ága. A márka teljes bevételének 54%-a az ICT-ből, azaz a távközlési hálózati infrastruktúra fejlesztéséből származik. A Huawei tehát egy legendás márka, amely hosszú évek óta a távközlési üzletág élvonalában van.

Huawei Watch GT 2 - az okosóra a mindennapi élethez

A Huawei Watch okosórák a GT sorozatból mindig is új mércét állítottak fel. Az óra modern vonalvezetése elegáns kivitelezéssel gazdagodott, így az okosóra bármilyen stílushoz illik. Mit találhatunk a Huawei Watch GT 2-ben? Az óra érdekes funkciói közé tartozik a Bluetooth hívás, amely lehetővé teszi, hogy a telefontól akár 150 m távolságban is fogadjon és kezdeményezzen hívásokat. Az óra a beérkező SMS-üzenetekről is értesít. Az aktív emberek örülni fognak a 15 sportmódnak, köztük a futásnak, túrázásnak, kerékpározásnak, triatlonnak és úszásnak, ami pontos adatelemzést garantál a különböző sportágakhoz. Az okosóra barométerrel, iránytűvel és magasságmérővel is rendelkezik, valamint lehetővé teszi a zenehallgatást telefon hordozása nélkül. Alvási problémái vannak? A Huawei Watch GT 2 készülékkel megtalálod a választ a problémádra. A TruSeen™ technológiának köszönhetően ez az óra elemzi a légzésedet, és értékelést rendel az általános alvásminőségedhez. A funkciók nem csak az ember életét éltetik - az óra képes gyorsan személyre szabni a számlapot. A felhasználó maga választhatja ki, hogy milyen értesítések jelenjenek meg a készülék képernyőjén. Ha tehát egy komplett órát keresel, a GT sorozatba tartozó Huawei Watch okosóra pont neked való!

Egy okosóra a sportolóknak? Csak a Huawei Watch Fit

A Huawei Watch Fit egy teljesen új fejezet a márka számára a sportórák irányába. A sorozat modelljei nem csak kiváló kivitelezést, számos olyan funkciót kínálnak, amit eddig egyetlen szelektív okosóra sem szégyellt, és pénztárcabarát árat. A Huawei Watch Fit dizájnja egészen egyedi, hiszen a szokásos kerek számlap helyett egy szögleteset kapunk. Többféle lehetőség közül választhatunk, hiszen a tervezők többféle színben is megtervezték ezt az órát. Az okosóra megkoronázása az Always on Display (AoD) funkció jelenléte, amelynek köszönhetően az óra minden kézmozdulatnál világít, és megjeleníti a legfontosabb információkat. Aki egy kiváló sportórát keres, nem fog csalódni. Hiszen az óra 12 fitneszpályával és 96 sportmóddal rendelkezik, köztük tornával, futással, kerékpározással, úszással és jógával. Még többre van szüksége? Nagyon szívesen! A Huawei Watch Fit okosóra nagyszerű munkát végez az emberi test megfigyelésében a mindennapi tevékenységek és a sportolás során. A beépített GPS-modulnak köszönhetően az óra méri a távolságot, valamint az elégetett kalóriákat, a véráramban lévő oxigén mennyiségét és a tempót. A Huawei okosóra a Huawei Health alkalmazásban található pontos pulzusadatoknak köszönhetően az óra figyeli és elemzi az alvás minőségét és a stressz szintjét - ez a szint túl magas, a készülék megfelelő légzőgyakorlatokat javasol. A megfelelő sportórát jelenleg nagyon nehéz megtalálni, de minden bizonnyal a Huawei Watch Fit okosóra remek választás minden helyben járó rajongó számára.

Huawei Band 4 okospánt - az igényes sportolóknak való sportszalag

Egész nap nyomon követni az aktivitásodat anélkül, hogy éreznéd az órát a csuklódon? Ez lehetséges. Mindez a Huawei Band 4-nek köszönhetően, amely alacsony hibájának és ergonomikus formájának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a csukló alakjához. A kis képernyő ellenére a gyártó gondoskodott arról, hogy minden adat, amit ez a készülék mutat, jól látható legyen. Ez sincs másképp. Ezen a Bluetooth-kapcsolat állapotáról, a függőben lévő értesítésekről, az akkumulátor töltöttségi szintjéről, a lépések és az elégetett kalóriák számáról, a megtett távolságról, az időjárásról, a levegő hőmérsékletéről, a dátumról és az időről talál információkat. Az okosóra vízállósága 5 ATM-re van beállítva, így akár zuhanyozni is tudunk vele anélkül, hogy aggódnunk kellene a készülék miatt. Az óra a fizikai aktivitást támogató funkcióval is fel van szerelve. Mérni fogja a teljesítményét futás, gyaloglás vagy menetelés, kerékpározás közben, valamint olyan eszközök használata közben, mint az orbiter vagy az ergométer. Az alvás elemzésének képességével az okospánt lehetővé teszi, hogy figyelmet fordítson a megfelelő pihenéshigiénia problémájára. A Huawei Band 4 okospánt azoknak szól, akik egy kis segítőt keresnek a mindennapokban. A készülék személyre szabott megjelenésének köszönhetően mindenki számára tökéletes kiegészítő lesz.

Hivatalos Huawei viszonteladó - hivatalos szaküzlet - forgalmazó

A kínálatunkban található összes karóra engedélyezett forgalmazótól származik. Üzletünkben Huawei okosórák, okospántok és kiegészítők széles választékát találod. Gyors kiszállítás garantált!