Gemini természetes kőből készült karkötők - a márka története: A 2013-ban ikertestvérek által alapított Gemini ma már Európa legnagyobb természetes kőből készült karkötők gyártója. A karkötők kézzel készülnek Belgiumban, és a világ minden tájáról - Mexikóból, Kelet-Európából és Ázsiából - származó köveket használnak fel. A felhasznált kövek mindegyike más-más erővel és céllal rendelkezik. A Sodalit például véd a negatív energiákkal szemben, a Howlit megnyugtatja az idegeket és a stresszt, a Tigrisszem pedig segít elérni a céljaidat.

olvass tovább

Gemini Karkötők

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

Gemini vállalati filozófia

A cég filozófiája három pilléren nyugszik: természetesnek lenni - ahogyan a gyártók által használt kövek is; szociálisnak lenni - a márka támogatja a helyi munkaerőpiacot; és másnak lenni - a cég elkerüli az irodai munkát, mivel Európa-szerte dolgozik, és nem használ Photoshopot a fotók szerkesztéséhez - így amit a képeken látunk, teljes mértékben tükrözi a Gemini ékszerek megjelenését és hangulatát.

Gemini ékszer kollekciók

A Gemini márka számos karkötőkollekciót kínál, amelyek remek kiegészítői lesznek mind a férfi, mind a női öltözékeknek. Ezek közé tartozik a színes kövekkel díszített Classic sorozat, a kissé monokróm kifejezéssel rendelkező Basic sorozat, a bőrszíjjal ellátott karkötőket tartalmazó Special sorozat, valamint az enyhén fémes csillogású Must Have sorozat és a Bestsellers sorozat, amely a legnépszerűbb motívumok gyűjteménye. Mivel a gyöngyök kézzel, természetes kövekből készülnek, mindegyiknek egyedi megjelenése és kifejezése van. Kereszt, koponya, Buddha és a cég logója formájú medálokkal kiegészítve olyan egyedi egészet alkotnak, amely nemcsak időtálló, de sok szemet vonz.