A nagy múltra visszatekintő óramárkák igazi csemegét jelentenek minden órarajongó számára. Ezek egyike az Eberhard cég, amely több mint 130 éve készíti modelljeit. Tudja meg, hogy miért olyan nagyra értékelt és lelkesen vásárolják az ügyfelek szerte a világon.

olvass tovább

Eberhard Karórák

(2)

Legnépszerűbb elöl
 1. -38%
  Eberhard Tazio Nuvolari Vanderbilt Cup Naked Férfi Karóra Eberhard Tazio Nuvolari Vanderbilt Cup Naked Férfi Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  1 875 833 Ft 1 171 583 Ft

  Eberhard Tazio Nuvolari Vanderbilt Cup Naked 31068.1 CP

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 2. ETA VALJOUX óramű
  -38%
  Eberhard Contograf Férfi Karóra Eberhard Contograf Férfi Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  1 948 333 Ft 1 217 416 Ft

  Eberhard Contograf 31069.3 CAD

  Raktáron. Az árut ma elküldik
Legnépszerűbb elöl

Az Eberhard órák olyan márka, amely nagy hatással volt az óraipar egészére. Az évek során folytatott kompromisszummentes tevékenységének köszönhetően fontos helyet vívott ki magának az óragyártásban. Miért értékelik az órák szerelmesei szerte a világon? Derítsük ki!

Az Eberhard márka egyedülálló története

Az Eberhard márkát 1887-ben alapították a svájci La Chaux-de-Fonds faluban. A céget Georges Eberhard hozta létre, aki a területre költözve úgy döntött, hogy saját céget hoz létre. Bár ez egy svájci eredetű márka volt, nagyon is Olaszországhoz kötődött. Miért? Az Eberhard termékei az 1920-as és 1930-as években az olasz minisztériumokat látták el órákkal. Ez volt a nagy fellendülés pillanata egy olyan vállalat számára, amely már saját országán kívül is működött. Az Eberhard egy olyan márka, amely tagadhatatlanul büszkélkedhet az óragyártás aranykorából származó gyökereivel és formatervezésével. Az Eberhard márka 2017-ben ünnepelte fennállásának 130. évfordulóját. Ilyen hosszú múlt ellenére a vállalat folyamatosan növekszik, és olyan modelleket készít, amelyeket világszerte nagyra értékelnek.

Úttörő Eberhard óratervek

Miért van az Eberhard márka olyan nagyra becsült az óraiparban? Kétségtelen, hogy ehhez hozzájárult a saját formatervezési minták kifejlesztése. Már 1969-ben a cég óráit a legpontosabbnak tartották a szakmában - a márka modelljei óránként 36 000 fordulatszámmal működtek. Eberhard büszke arra is, hogy kezdeményezte egy stopperóra funkcióval ellátott kronográf megalkotását, amely két gombjának köszönhetően lehetővé tette az idő megállítását anélkül, hogy azt vissza kellett volna állítani. Ez csak néhány az óragyártás számos kiemelkedő pillanata közül, amelyek befolyásolták az iparág további fejlődését. Az Eberhard márka elsősorban egyedi órák készítéséről ismert, de a divat és más kapcsolódó iparágak világára is hatással volt. Nem tagadható tehát, hogy egy Eberhard-logóval aláírt óra birtoklása valódi megkülönböztetést és presztízst jelent.

Eberhard óra - melyik modellt válasszuk?

Ha Ön egy Eberhard órát választ, akkor a minőséget, a presztízst és a kiváló kivitelezést választja minden egyes elemében, amely ebbe az egyedi időmérőbe beletartozik. Az óraművészet minden rajongója számára a Chrono 4 sorozat modelljeit ajánljuk, amely sorozat már legendává vált. Mindez a kronográf jelenlétének köszönhető, amely e modellek számlapját díszíti. Ez nem teszi sportossá az Eberhard órákat. A kronográf ellenére ez egy elegáns modell, amely jól illik egy inghez. Ha sportosabb formájú órát keres, válassza az Eberhard Scafograf modelleket. Az óra dátummal, lumineszcens bevonatú mutatókkal, héliumszeleppel és zafírkristályüveggel rendelkezik, tükröződésgátló bevonattal. Minden stílusát ízlésessé és egyedivé teszi.

Eberhard órabolt Varsóban

Nézze meg az órák széles választékát üzletünkben! Az Eberhard csak egy a sok márka közül, amelyeket itt találhat. Rendeljen online áruházunkban vagy látogasson el varsói bemutatótermünkbe - az Eberhard órák várják Önt!

Hivatalos Eberhard kiskereskedő - hivatalos szaküzlet - forgalmazó

Az Eberhard órák minden részletükben egyediséget jelentenek - ennek megőrzéséről egy engedéllyel rendelkező forgalmazóhoz fordulva gondoskodunk. Válasszon Eberhard órákat webáruházunkban, vagy vegye igénybe varsói üzletünk szolgáltatásait.