A Doodle egy olyan márka, amely a dizájnjával gyönyörködtet. Olyan formaterveket készít, amelyek biztosan megragadják a tekintetet. Nézd meg, hogy a márka széleskörű órakínálatából melyik emeli ki az egyedi stílusodat most!

olvass tovább

Doodle Karórák

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

A Doodle egy olyan márka, amely csak nemrég örvendeztetett meg minket dizájnjaival, de mindenképpen érdemes megismerni! Ez egy olyan márka, amely a legjobb anyagokból készít órákat, amelyek dizájnja lenyűgöző. Neked melyik tetszik?

Doodle órák - egy márka, amely el fog gyönyörködtetni téged

A Doodle minden egyes modelljében a fiatalságot és az élet energiáját mutatja meg. A Doodle órák szórakoztatóak, inspirálóak és jól néznek ki. Lehetővé teszik, hogy kiemeld egyedi stílusodat, legyen az pin-up vagy rock stílus. Nem meglepő, hogy a márka tetoválási motívumot használ a kollekciójában, hiszen az általuk készített órák az egész életen át tartó stílusod megnyilvánulásai.

Doodle - egy óra, mint egy tetoválás

A Doodle márka tervezői egy irányt követtek modelljeik megalkotásakor - ez egy koncepció öt különböző kollekcióban. Így jött létre a Tattoo, a Keleti, az Amerikai, a Természet és a Santa Muerte sorozat. Mindegyik egyedi, és nagyon különböző színekkel és mintákkal rendelkezik: A Tattoo sorozat a test tetoválással való díszítésének gazdag hagyománya előtt tiszteleg. A sorozat modelljei úgy néznek ki, mintha egy kiváló művész által készített tetoválás ujja lenne. Itt olyan mintákat találsz, amelyek sok ember testén is megtalálhatóak. Ez egy érdekes változatosság bármilyen stílushoz.

A Tattoo sorozat kiterjesztése a Santa Muerte kollekció. E sorozat modelljeit gyönyörű koponya minták díszítik, amelyeket mindenekelőtt a mexikói Dia de los Muertos, vagyis a halottak ünnepének gazdag hagyományából ismerünk. A Calavera (cukorkoponya), ahogy a mintát nevezik, a szeretteink sírjára kézzel készített díszekből származik, de ma már elsősorban a tetoválási mintákhoz társítják. Színesek, és energiát adnak bármilyen stílushoz.

Doodle órák - a retró vagy a keleti stílust kedveli?

Amerika népszerűsödésével ez a kultúra is népszerűvé vált. A Doodle in America sorozat megmutatja, mennyire beleivódott a tudatunkba. A kollekcióban szereplő órák elsősorban a pin-up stílus bemutatására tesznek kísérletet. Az 1940-es és 1950-es évek trendje még ma is jelen van és népszerű. A sorozat modelljei között nincs hiány a nőies és hajós mintákból, amelyekről ez a stílus ismert.

A kollekció, amely szintén a női stílust és a minket körülvevő világot hangsúlyozza, a Nature sorozat. Ezek az órák főként a növény- és állatvilághoz kapcsolódó mintákat tartalmaznak, amelyek világos háttér előtt jelennek meg. Nagyon jól fognak működni egy finom stílus kiegészítésére, mivel nem olyan feltűnőek, mint a márka többi sorozata.

Ön a keleti kultúra rajongója? A Keleti sorozatot pont az Ön számára szabták! A kollekció modelljei az indiai, kínai és japán kultúra igazi esszenciáját képviselik. Indiai isteneket, virág- és állatmintákat, valamint a világhírű sárkányokat ábrázoló mintákat találsz. Hangsúlyozza színes és egyedi stílusát a Doodle órákkal.

Doodle órák - tűnjön ki a tömegből

A Doodle női, férfi és uniszex modelleket kínál. Ezek csak a burkolat méretében különböznek, ugyanazokat az anyagokat és egyedi formatervezést használva. Így mindenki kiválaszthatja a neki jobban tetszőt, nemtől, ízléstől és kortól függetlenül.

Manapság a klasszikus órák diadalmaskodnak. Mindenkit nagyon hasonlóvá tesznek. Ha a mindennapi megjelenés változatosságának és színesebbé tétele a fő szempont, amikor órát vásárolsz, akkor a Doodle órák neked valók! Tűnj ki a tömegből a márka óráival.

Doodle óraüzlet Varsóban

Nézze meg az órák széles választékát üzletünkben! A Doodle csak egy a sok márka közül, amit itt megtalálhat. Rendeljen online üzletünkben vagy látogasson el varsói bemutatótermünkbe - a Doodle órák várják Önt!

Hivatalos Doodle viszonteladó - hivatalos üzlet - forgalmazó

A Zegarownia üzlet eredeti Doodle órákat kínál, amelyeket a márka hivatalos lengyelországi forgalmazója szállít. A webáruházban megrendelt áruk gyors kiszállítását biztosítjuk. Meghívjuk Önt, hogy vásároljon a helyhez kötött bemutatótermünkben is.