Vékony férfi órák - nézze meg javaslatainkat!

TOP

Vékony férfi órák - nézze meg javaslatainkat!

Viktória Bakos

A Viktória mindig képben van, ha arról van szó, hogy mi a trendi és divatos. Szintén az órákban. Az aktív életmód rajongójaként szívesen jár fitneszklubba és edzőterembe. Rajta keresztül megismerheti a sportórák és fitneszkövetők lehetőségeit.

03 január 2024

Tökéletesen illik egy öltönyhöz és egy elegáns inghez. Az előkelőség és a férfias jó ízlés jele. Természetesen vékony férfiórákról, azaz vékony borítású órákról beszélünk. Számos olyan modell van a piacon, amely megfelel az úriemberek igényeinek. Ezek nálunk is kaphatók. Íme azok, amelyek szerintünk tökéletes kiegészítői lehetnek minden elegáns, az öltözködési etikett szabályait betartó férfinak.

A vékony órák üzleti jellege

A technológiai fejlődésektől függetlenül a hagyományos analóg órák mindig is fontos részét fogják képezni az arculatnak. Az üzleti életben a vékony férfi órák évek óta szerves részét képezik az elegáns öltözéknek. Egyrészt diszkrét kiegészítő, amely az ing mandzsettája alatt bújik meg, másrészt minden alkalommal megragadják a tekintetet, amikor egy férfi csuklóján megpillantják őket. Az óra tehát olyan elem, amely meghatározza tulajdonosa anyagi helyzetét, ízlését és életstílusát. Egy közismert mondást idézve: "Mutasd meg az órádat, és megmondom, ki vagy".

Egy kipróbált és bevált választás - a klasszikus Roamer Slim-Line óra

Elsőként a Roamer az ikonikus Slim-Line kollekciójával, ahol számos karcsú órát talál arany, ezüst, szíjjal és sok más érdekes opcióval. A Roamer Slim-Line Classic 512833 41 45 20 férfi karóra egy klasszikus, amely eleganciája, ergonómiája és svájci származása révén remek kiegészítője lehet alkalmaknak, öltönyöknek vagy találkozóknak. A borítása mindössze 7 mm vastag és szabványos 40 mm széles. Az előlap, vagyis a számlap fényes, napfényes vágással készült, az üvege pedig zafír.

Roamer óra vékony borítékkal

Svájci karóra vékony borítékkal - Certina Caimano

Nem hagyhatjuk ki kedvencünket, a Certinát, egy olyan márkát, amely már egy nagy vásárlói bázissal rendelkezik. A Certina a nagyszerű, modern, dinamikus dizájnt képviseli innovációval és minőséggel kombinálva. A Certina Urban DS Caimano férfi karóra, ahogy a neve is mutatja, a Double Seciurity rendszerrel rendelkezik, ami a stratégiai elemek megerősítését és a pecsétek megkettőzését jelenti, így ezek az órák ütésállóak. És mindezt egy vékony, 8 milliméteres, 316L rozsdamentes acélból készült, vékony borításban. A Certina Camino C035.410.11.037.00 egy ezüstszínű időmérő, amely tökéletesen illik egy inghez vagy egy öltönyhöz.

Férfi kabátban, Certina Caimano órával

Francia sikk a Herbelin Newport Slim órában

Itt az ideje egy ajánlatnak a francia Herbelin márkától. Az órák az osztály, az időtlenség és a nagyszerű design kvintesszenciája, amely tökéletesen tükrözi a francia sikket. A Herbelin Newport Slim vonal vékony órákat kínál 7 mm vastagsággal. Ismerje meg a Herbelin 12722AP15-öt, amely a karcsú dizájn mellett funkcionális óraművel is rendelkezik. A viselője leolvashatja aholdfázist a számlapon, valamint a hét és a hónap napját. További érdekes elem a burkolat és a szíj jellegzetes összekötése, amely új szintre emeli az óra kialakítását.

Herbelin óra egy férfi csuklóján

Tissot Everytime Large, egy vitathatatlan bestseller

A legvégére a Tissot maradt, egy olyan óra, amely szó szerint mindig passzol. A Tissot Everytime Large T109.610.16.031.00 férfi karóra 42 mm átmérőjű és 6,50 mm vastagságú tokkal rendelkezik. Belseje egy svájci ETA óraművet rejt, EOL elemjelző funkcióval. Az előző javaslathoz hasonlóan letisztult dizájn jellemzi, amelyet a klasszikus ezüst és fekete színösszeállítás tovább hódít. Egy óra, amely mindennapi viseletre, munkába, estére és öltönyhöz egyaránt tökéletes. Nem véletlenül vált az egyik bestsellerré.

Tissot óra egy zsebre dugott kezű férfi csuklóján

Órák vékony borítékkal. További modellek felfedezése

Már ismer néhány példát a vékony borítású órákra. Természetesen van még több is! A márkák szívesen készítenek különleges, vékony borítékokra épülő kollekciókat. Elsősorban a svájci órák kínálatában találsz ilyeneket, de olyan ismert divatmárkák is kínálnak ilyeneket, mint például a Michael Kors. A választék széles. Ha szeretne más modelleket is felfedezni, látogasson el weboldalunkra, vagy keressen fel minket írószerboltunkban.


Viktória Bakos

A Viktória mindig képben van, ha arról van szó, hogy mi a trendi és divatos. Szintén az órákban. Az aktív életmód rajongójaként szívesen jár fitneszklubba és edzőterembe. Rajta keresztül megismerheti a sportórák és fitneszkövetők lehetőségeit.