Suunto Race felülvizsgálat - első benyomások

Vélemények

Suunto Race felülvizsgálat - első benyomások

Viktória Bakos

A Viktória mindig képben van, ha arról van szó, hogy mi a trendi és divatos. Szintén az órákban. Az aktív életmód rajongójaként szívesen jár fitneszklubba és edzőterembe. Rajta keresztül megismerheti a sportórák és fitneszkövetők lehetőségeit.

19 október 2023

A Suunto Race a Suunto Wing fejhallgatóval együtt a finn gyártó legújabb bevezetései. A legújabb sportórát néhány nappal a boltok polcain való megjelenése előtt volt szerencsém megnézni. Így most egy kicsit többet mesélek róla, és megosztom az első benyomásaimat.

Suunto Race - mi újság a gyártótól?

A Suunto minden egyes karóra-sorozatát különleges igényekre és emberekre szabottan hozza létre. Ez itt sem volt másképp. Ahogy a gyártó kijelenti, a Suunto Race kollekció a legkülönbözőbb sportágak sportolóinak fog működni, de elsősorban a versenyzés, mások rekordjainak és saját rekordjainak megdöntése iránt rajongóknak fog tetszeni. Ez egy óra azoknak, akik a legtöbbet akarják kihozni az életből.

Suunto Race sportóra dobozának tartalma

Hogy az óra használata még kényelmesebb legyen, a Race modell AMOLED képernyővel van felszerelve. Ez rendkívül tiszta és telített képet és olvashatóságot biztosít minden körülmények között, még erős napsütésben is. A készüléket érintéssel, valamint a tok oldalán található gombokkal és digitális koronával is lehet kezelni. Igen, jól olvastad - a Race vonal digitális koronával rendelkezik. Ez praktikus megoldás az edzéshez, lehetővé teszi a menükben való zökkenőmentes mozgást, a térképnézetek nagyítását vagy kicsinyítését. Az újdonságok között nem szabad kihagynunk a HRV pulzusvariabilitás mérést és a napi widgetek opciót sem, amellyel gyorsan és kényelmesen hozzáférhetsz az óra alapfunkcióihoz. A gyártó itt is hozzáadott egy multialarmot és az elveszett telefon megtalálásának képességét.

A benyomásaim a Suunto Race használatának első néhány napjáról

ASuunto Race az előző szériától eltérő, prémium minőségű dobozba csomagolva érkezik hozzád. Rögtön látszik, hogy valami különlegességgel lesz dolgunk. Az egyik különálló rekeszben található az óra a gyorsindítási útmutatóval, a biztonsági szabályokkal és egy matricakészlettel együtt, míg a másikban a töltőkábel.

Suunto Race sportóra doboz

Maga az óra a Suuntótól megszokott módon azt a benyomást kelti, hogy tisztességesen elkészített és minden részletében kifinomult. A tok elég nagy, de még így is meglepően jól mutat még egy női csuklón is. A perforált szíj szokás szerint teszi a dolgát - a teljes hosszában lévő lyukak lehetővé teszik a kerület tökéletes beállítását. Az AMOLED képernyő valóban nagy különbséget jelent. Már volt időm tesztelni a modellt egy futáson egy napsütéses napon, és a képernyőn megjelenő adatok láthatósága teljes fényben is tökéletes. A kissé felfrissített dizájn nagyon stílusosnak tűnik, és a digitális korona valóban "játékváltó"!

Suunto Race sportóra amoled képernyő

Az akkumulátor hibátlanul működik, és úgy tűnik, hogy az üzemidő megfelel a gyártó által állítottnak. Az alapján a néhány edzés alapján, amit sikerült elvégeznem, mióta megvan az óra, azt mondhatom, hogy a mérések részletessége, a mutatók sokasága és az adatelemzés szokás szerint elsőrangú. A regenerációs időre és a testterhelésre vonatkozó információk lehetővé teszik, hogy az edzéseket a saját képességeinkhez igazítsuk, így azok jobb hatást érnek el. A GPS pontosságáért futás közben is kezeskedem.

További információk hamarosan

Ahhoz, hogy többet írhassak a modell egyéb tulajdonságairól, még szükségem van egy kis időre az alaposabb teszteléshez. Tehát várjon egy frissítést ehhez a bejegyzéshez egy részletesebb termékértékeléssel.

Suunto sportórák


Viktória Bakos

A Viktória mindig képben van, ha arról van szó, hogy mi a trendi és divatos. Szintén az órákban. Az aktív életmód rajongójaként szívesen jár fitneszklubba és edzőterembe. Rajta keresztül megismerheti a sportórák és fitneszkövetők lehetőségeit.