Órák gyermekének - funkcionális ajándék a gyermeknapra

Tanács

Órák gyermekének - funkcionális ajándék a gyermeknapra

Viktória Bakos

A Viktória mindig képben van, ha arról van szó, hogy mi a trendi és divatos. Szintén az órákban. Az aktív életmód rajongójaként szívesen jár fitneszklubba és edzőterembe. Rajta keresztül megismerheti a sportórák és fitneszkövetők lehetőségeit.

26 május 2023

A tavasz és a nyár közötti határ különleges, örömteli pillanat, amely az új élethez és a gyermeki spontaneitáshoz kapcsolódik. Nem csoda, hogy júniusban kezdődik a gyermeknap, amikor szeretnénk megmutatni az életünkben élő kicsiknek, mégis oly fontos embereknek, hogy milyen fontosak számunkra nap mint nap. A mai gyerekeknek nemcsak figyelemre és szórakozásra van szükségük, hanem funkcionális eszközökre is. Ezért olyan órákat mutatunk be, amelyek biztosan jól mutatnak egy gyermek csuklóján.

Miért fantasztikus ötlet egy óra gyermeknapi ajándéknak?

A gyermekóra elsősorban azért ideális választás, mert két különösen fontos funkciót tölt be: kielégíti a szülő igényeit, és örömet okoz a gyermekének. A különböző funkcióknak köszönhetően, amelyek biztonságban tartják a kicsiket (amikor a felnőttek nincsenek a közelben), a felnőttek fellélegezhetnek abban az érzésben, hogy vészhelyzet esetén gyors információt kapnak a saját okosórájukon vagy telefonjukon. Ugyanakkor egy ilyen elektronikus kütyü nemcsak a legkisebbeknek nyújt örömet, hanem a tinédzsereknek is, akiknek további kiegészítőkre van szükségük, hogy biztosítsák társaik érdeklődését.

Smartwatch egy gyermek számára ajándékként

Melyik óra lesz a legjobb a gyermeke számára?

Íme néhány modell, amely jól fog működni annak a személynek a gyűjteményében, akit ezen a különleges napon órával kíván megajándékozni. Az alábbi listán mind a fiatalabb gyermekek, mind a növekvő fiatal felnőttek számára készült termékek szerepelnek, mindkét nem esetében. Ráadásul itt nemcsak analóg órákat találsz gyerekeknek, hanem praktikus okosórákat is.

Garett Kids Focus 4G RT - okosóra gyerekeknek jó áron

Első okosórát keresel gyermekednek? Nem akar túlfizetni? A Garett órák a válasz az Ön igényeire. A Garett Kids Garett Kids Focus 4G RT tökéletes példája a funkcionalitás és a gyermeki stílus kombinációjának. Az érintőképernyő és a telefonnal való Bluetooth-szinkronizálás révén olyan lehetőségeket használhatsz, mint az ingyenes Garett Tracker alkalmazás, a Geo-kerítés, a GPS vagy egy olyan funkció, amely lehetővé teszi, hogy egy térképen ellenőrizd az okosóra használója által megtett útvonalat. Ez a lehetőség minden bizonnyal megkönnyíti a gyermeke biztonságára való odafigyelést. A Garett okosóra emellett képes videohívásokat kezdeményezni, zenét vezérelni a telefonon, figyelni az alvást vagy számolni a lépéseket. SOS-gombbal is rendelkezik.

Garett kids focus 4g

Swatch képregény inspirációk. Swatch Peanuts színes órák

Másrészt, ha analóg modellt keres, gyermeke örülni fog a Swatch modelljének, amely márka a legkisebbek számára készült termékekre specializálódott. Itt mutatjuk be a Swatch Peanuts Hee Hee Hee Hee-t, amely egy kiváló minőségű kék műanyagból készült borítékból, egy ugyanilyen színű szilikon szíjból és egy számlapból áll, amelyen egy mosolygó Snoopy nagy képe látható, amely biztosan minden nap jobb kedvre der íti gyermekét. A számlap hessalit üveggel van borítva, amely megvédi a számlapot játék közben. A modell elemmel működő kvarcművel működik.

Swatch mogyoró hee hee

G-SHOCK Original Octagon Carbon - egy klasszikus áldozati óra.

Minden fiú értékelni fogja a G-SHOCK eredeti Octagon Carbon GA-2100-1AER ajándékát. A márka karórái a gyerekek és a felnőttek körében egyaránt népszerűek. Nem csoda, hiszen nem csak a férfiak csuklóján néznek ki szenzációsan. A javasolt Casio órát fekete színben tartják fenn. Kialakítása a márkára jellemző "CasiOak" formájú borítékból, hozzá illő szíjból és multifunkciós kijelzőből áll. A 200 m-es vízállóság azt jelenti, hogy nemcsak az úszás, hanem a kis mélységben történő búvárkodás sem tesz kárt a termékben.

G-SHOCK eredeti Octagon Carbon GA-2100-1AER

Vector Smart Kids nagyszerű ajándék játékosoknak

A játékok fiatal rajongói számára a Vector Smart Kids okosóra biztosan találó ajándék lesz. A modell 8 beépített játékkal rendelkezik: Candy Crush, 2048, kosárlabda, kisállat, puzzle, repülőgép repülés, autóverseny és labirintus. Mindemellett ez egy olyan okosóra, amely segít az egészségedre is vigyázni. Van lépésszámláló, aktivitás- és edzésidőmérő, pulzusmérő, alvásfigyelés, 5 beépített sportág, kettős hőmérő (test- és külső hőmérséklet) és légzőgyakorlatok a gyors ellazuláshoz. Az érintőképernyő, a zenevezérlés, a telefonról érkező értesítések, a többféle számlap közül választhat és a szíj cserélhetőség teszi vonzó ajándékká ezt a Vector Smart órát.

vektor okos gyerekek

Vissza a múltba a Casio Vintage Iconic készülékkel

Ha valamivel idősebb tinédzsereknek tervezel ajándékot, érdemes érdeklődni a Casio Vintage sorozat iránt, amely az elmúlt hónapokban különösen népszerű volt a tizenéves vásárlók körében. A Casio VINTAGE Iconic óra tökéletesen kiegészíti a lányok és fiúk bármilyen öltözékét. A modell egy műanyag borításból és egy ezüstszínű acél szíjból áll, valamint egy retro stílusú téglalap alakú kijelzőből. Az általános kialakítás klasszikus megjelenésű, amely bármilyen öltözéket feldob, legyen az elegáns vagy alkalmi.

casio vintage

Babaóra - az első emlék

A gyermeknap fantasztikus alkalom arra, hogy a fiatalokat az idővel együtt megajándékozzuk egy különleges tárggyal, például egy karórával. Funkcionalitása nemcsak az ezeknek a termékeknek a felszereltségében rejlik, hanem a kialakításukban is, amelynek tökéletesen a gyermekek és a fiatalok igényeihez kell igazodnia. Ne késlekedjen, és nézze meg most még több fiú és lány termékünket, amelyek közül biztosan kiválasztja a tökéleteset a kicsinek.


Viktória Bakos

A Viktória mindig képben van, ha arról van szó, hogy mi a trendi és divatos. Szintén az órákban. Az aktív életmód rajongójaként szívesen jár fitneszklubba és edzőterembe. Rajta keresztül megismerheti a sportórák és fitneszkövetők lehetőségeit.