BABY-G Salor Moon és G-SHOCK Earth, G-Universe, Future. Lásd a Casio limitált kiadásait

Híres

BABY-G Salor Moon és G-SHOCK Earth, G-Universe, Future. Lásd a Casio limitált kiadásait

Viktória Bakos

A Viktória mindig képben van, ha arról van szó, hogy mi a trendi és divatos. Szintén az órákban. Az aktív életmód rajongójaként szívesen jár fitneszklubba és edzőterembe. Rajta keresztül megismerheti a sportórák és fitneszkövetők lehetőségeit.

09 március 2023

Ebben a rövid útmutatóban a Casio újdonságairól találsz olyan új, limitált példányszámú darabokat, amelyeket már ismerhetsz. A japán márka évek óta merít a popkultúra, a streetwear szimbólumaiból. Eredeti nyomatokkal ellátott órákat kínálnak. Ha eddig nem követte a japán márka kínálatát, vagy valami igazán eredetire vágyik, mindenképpen nézze meg a BABY-G és G-SHOCK kollekciók négy óráját!

  • Két óra az 1990-es éveket idézi meg, ezek a BABY-G Sailor Moon és a G-SHOCK G-Universe az egykori Master of G sorozat szereplőivel.
  • Megjelent egy limitált kiadású óra is, amelyen az űrből látott Földet ábrázoló nyomat látható.
  • A streetwear és a hiánypótló divatmárkák rajongói számára ott van a G-SHOCK x FUTURE kollabo
  • Tudjon meg többet az órákról a blogunkon.

BABY-G x SAILOR MOON

A Hold boszorkánya minden bizonnyal az ezredfordulósok egyik kedvenc meséje. Aki az 1990-es években nőtt fel, az ismeri a harcos Usagit jellegzetes egyenruhájában és szőke lófarkában. A gyermekkor és a popkultúra szimbóluma, amit érdemes újra felidézni. Merüljünk hát el az érzésekben a BABY-G SAILOR MOON BA-110XSM-2AER limitált kiadású BABY-G SAILOR MOON modellel. A részletek varázsa tükrözi a Hold boszorkánya által birtokolt átalakulási képességeket. A szíjra Sailor Moon attribútumainak - piros és kék szívek, jellegzetes sárga csillagok és holdak - lenyomata került. Ezek elszórtan a számlap elemeiben is megtalálhatók, beleértve a különlegesen formázott aranymutatókat is. És ez még nem minden! Amikor az órát megfordítjuk, a tok hátlapján egy nagyszerű gravírozást láthatunk a hősnő sziluettjével. A BABY-G termékek hagyományosan ütésálló konstrukcióval rendelkeznek. A Sailor Moon óra funkciói a következők: 5 napi ébresztő, stopperóra, időzítő, világidő. Az egész óra egy gyűjtői dobozba van csomagolva.

Baby-G Sailor Moon karóra BA-110XSM-2AER

G-SHOCK Earth. Nyomtatás A Föld az űrből nézve

Mindenki szeretné megnézni a Földet az űrből. Ma bárki megteheti ezt bárhonnan a Földről, ha megnézi a limitált kiadású Casio G-SHOCK Earth Theme órát GM-110EARTH-1AER. Ez a dizájn érdekes vizuális élményt nyújt. A boríték számlapja és acél lünettája valósághűen tükrözi a Föld képét. A szárazföld, az óceánok, a felhők és még egy műhold körvonalait is láthatjuk, ha jobban megnézzük! A G-SHOCK tervezői komolyan vették a színvilágot. Az óceáni mélységet úgy érték el, hogy kék ionbevonatot alkalmaztak a boríték acél elemeire. A fedél a Casio márka eredetét hangsúlyozza - a Föld felülről látott képét vésték bele, amelyen Japán középső része látható. Mint minden G-SHOCK és ez a modell is ütésálló konstrukcióval rendelkezik, jelzi az időt, a világidőt, riasztással, háttérvilágítással rendelkezik. Az analóg-digitális számlap lehetővé teszi a dátum és a stopperóra leolvasását. Az óra hamarosan megtalálható lesz üzletünkben.

G-SHOCK Earth GM-110EARTH-1AER óra

G-SHOCK Universe. A régi iskolai Master of G órák karakterei.

A G-SHOCK rajongói mostantól a Casio G-SHOCK G-UNIVERSE DW-5600GU-7ER órát vehetik kézbe, amelyen a Master of G sorozat összes karaktere látható a régi iskolai nyomtatással. A sorozat rajongói valószínűleg emlékeznek az órák számlapján lévő ikonikus vésésekre, amelyek egyben az óra különleges funkcióinak szimbólumai is lettek. A rajongók körében népszerű FROGMAN békája az 1993-as DW-6300-as sorozaton jelent meg, és búvárfelszerelés volt a hátlapján, mivel az óra búvároknak kedvező felszerelésekkel rendelkezett. Egy másik példa lehet a vakond az első MUDMAN DW-8400-as óráról, amely egy légkalapáccsal alagutat ás magának. A GW-9400 RANGEMAN órán gravírozott macska a modell kíméleti céljára utalt (iránytűvel, barométerrel és hőmérővel volt felszerelve). A Master of G összes szimbólumát ötvöző új óra limitált példányszámban készült, hamarosan kapható üzletünkben.

G-SHOCK G-Universe óra DW-5600GU-7ER

G-SHOCK x Future az utcai viselet rajongói számára

A legújabb limitáció a francia FUTURE utcai ruházati márkával való együttműködésből származik. A G-SHOCK "CasiOak" Futur GA-2100FT-8AER alapját a nyolcszögletű burkolattal ellátott Carbon Core Guard kollekció adja. Az óra futurisztikus stílust mutat be. A monokróm hatás érdekében szürke árnyalatú, áttetsző műanyag elemekből áll. A dizájn a divatmárka eredetét hangsúlyozza, a francia zászló színeinek beépítésével a hétköznap-jelzőn.

G-SHOCK órák korlátozott Föld, Univerzum, jövő

Viktória Bakos

A Viktória mindig képben van, ha arról van szó, hogy mi a trendi és divatos. Szintén az órákban. Az aktív életmód rajongójaként szívesen jár fitneszklubba és edzőterembe. Rajta keresztül megismerheti a sportórák és fitneszkövetők lehetőségeit.