Állítsd össze velünk az iskolai ruhatáradat. GPS órák gyerekeknek, amelyeket érdemes megfontolni

TOP

Állítsd össze velünk az iskolai ruhatáradat. GPS órák gyerekeknek, amelyeket érdemes megfontolni

Viktória Bakos

A Viktória mindig képben van, ha arról van szó, hogy mi a trendi és divatos. Szintén az órákban. Az aktív életmód rajongójaként szívesen jár fitneszklubba és edzőterembe. Rajta keresztül megismerheti a sportórák és fitneszkövetők lehetőségeit.

28 augusztus 2023

A tanév kezdete gyorsan közeledik. Egyeseknek ez az első, másoknak a következő. Augusztus vége az iskolai felszerelés kiegészítésével jár - tankönyveket, hátizsákot vagy írószereket keresünk. Mindezek mellett érdemes gondoskodni a gyermek biztonságáról is, ezért a gyerekeknek szánt GPS-szel ellátott órák áttekintésével fordulok Önökhöz.

GPS funkció az okosórában - hogyan működik?

A GPS, azaz a globális helymeghatározó rendszer a Föld körüli pályán elhelyezett műholdak hálózatát használja a pozíció néhány méteres pontosságú meghatározásához. Ahhoz, hogy a készülék helyesen foghassa a jelet, a műholdak hatótávolságán belül kell lennie. A jel blokkolódhat beltérben, sűrűn erdős területen vagy alagútban. A gyermekeknek szánt GPS-modullal ellátott óra nemcsak azt a pontot jelzi, ahol a készülék található, hanem lehetővé teszi az útvonalának nyomon követését, és egyes modellek esetében annak megrajzolását is.

gps óra gyerekeknek

GPS-szel ellátott órák gyerekeknek - javaslataink

Meghívom Önt az üzletünkben elérhető, figyelemre méltó, GPS opcióval ellátott, gyermekeknek szánt okosórák áttekintésére. Az általam javasolt modellek segítenek abban, hogy mindig képben legyen, hol tartózkodik éppen a gyermeke, és szükség esetén gyorsan reagálhasson. Óra kislánynak, vagy esetleg fiúnak? Mindenki számára van valami!

Garett Kids Focus okosóra 4G RT

A Garett Kids Focus Focus 4G RT gyermek okosórák sorozata a kicsik igényeire összpontosít, és támogatja szüleiket abban, hogy gondoskodjanak biztonságukról. A sorozat karórái GPS helymeghatározással és geo-fencinggel vannak felszerelve, amely funkció lehetővé teszi, hogy kijelöljön egy biztonságos területet gyermeke számára, és figyelmezteti, ha a gyermek kilép annak határain kívülre kerül.

Garett Kids Focus okosóra

Atávoli lehallgatás, valamint a hang- és videohívások lehetővé teszik, hogy diszkréten ellenőrizze, mi történik gyermeke környezetében, vagy egyszerűen csak beszéljen gyermekével, és a kamerán lássa, hogy jól van-e. Az SOS gomb segítségével automatikusan tárcsázhat egy előre beállított segélyhívó számot, pl. egy szülőhöz. A gyermek bármikor használhatja, ha veszélyt érez. Az óra nano SIM-kártya foglalattal van felszerelve. Miután behelyezte a készülékbe, az okosóráról hívásokat lehet kezdeményezni és fogadni.

Alengyel nyelvű menü egyszerűvé és intuitívvá teszi a modell kezelését, az IPS képernyő tiszta és telített képet biztosít, az IP67-es vízállóság pedig megvédi az órát a fröccsenésektől. Az okosóra három színváltozatban kapható: fekete(590423848483909), rózsaszín(590423848483923) és kék(590423848483916).

Pacific 30 4G LTE SIM baba okosóra

Egy másik kínálat a Pacific márka 30-as vonala. Ezek a gyermekeknek szánt okosórák 4G LTE csatlakozási lehetőséggel és SIM-kártya foglalattal rendelkeznek, így az óra telefonként is használható. A HD kamera lehetővé teszi a videohívásokat és a fényképek készítését.

Ami a gyermeke biztonságával kapcsolatos funkciókat illeti, találunk GPS-t, amely lehetővé teszi gyermeke helyének meghatározását, a biztonságos terület meghatározásának lehetőségét, hozzáférést a helymeghatározási előzményekhez és SOS funkciót.

Pacific 30 4G LTE SIM SIM baba okosóra

Ez a gyermekeknek szánt elektronikus óra rendelkezik továbbá ébresztővel, lépésszámlálóval, WhatsApp-hoz való hozzáféréssel, stopperórával, számológéppel, játékokkal, alkalmazáson belüli jutalmazási rendszerrel, menetrenddel vagy zseblámpával. Hasznos funkció, hogy az okosórát le lehet zárni a tanóra idejére, hogy a gyermek teljes mértékben a tanulásra koncentrálhasson. Az előzőhöz hasonlóan itt is rózsaszín(PC00314), fekete(PC00313) és kék(PC00315) változatok közül lehet választani.

Manta Kevin gyermek okosóra

A Manta Kevin okosóra gyerekeknek szintén figyelemre méltó választás. Ez a modell a beépített SIM-kártya foglalatnak köszönhetően lehetővé teszi a csuklóról történő telefonálást is. Memóriával rendelkezik 15 kapcsolattartási szám számára, és akár három SOS-szám tárcsázását is lehetővé teszi. A kamera eközben videohívási lehetőséget biztosít. A földrajzi kerítés és a GPS további kényelmi funkciók, amelyek segítenek abban, hogy mindig képben legyen, mi történik gyermekével, és hol tartózkodik éppen.

Manta Kevin gyermek okosóra

Az ébresztőóra, a számológép és az akár 7 beépített játék további felszereltség, amellyel ez az okosóra rendelkezik.

Biztonságos vissza az iskolába egy GPS-opcióval ellátott okosórával

Tegye biztonságossá gyermeke iskolába való visszatérését, ha beruház egy GPS-szel ellátott okosórába. Legyen naprakész gyermeke tartózkodási helyéről és arról, hogy mi történik éppen vele. Remélem, az itt bemutatott áttekintés megkönnyíti a választást!


Viktória Bakos

A Viktória mindig képben van, ha arról van szó, hogy mi a trendi és divatos. Szintén az órákban. Az aktív életmód rajongójaként szívesen jár fitneszklubba és edzőterembe. Rajta keresztül megismerheti a sportórák és fitneszkövetők lehetőségeit.