Az első okosóra a gyermekének? Mindenképpen a Manta Kevin! [REVIEW]

Manta

Az első okosóra a gyermekének? Mindenképpen a Manta Kevin! [REVIEW]

Viktória Bakos

A Viktória mindig képben van, ha arról van szó, hogy mi a trendi és divatos. Szintén az órákban. Az aktív életmód rajongójaként szívesen jár fitneszklubba és edzőterembe. Rajta keresztül megismerheti a sportórák és fitneszkövetők lehetőségeit.

15 június 2023

A megfelelő okosóra kiválasztása gyermeke számára nem kell, hogy nehéz legyen! A Manta Kevin egy olyan modell, amely biztosan elrabolja a kisgyermeked szívét. Vajon a szülőknek is lesz itt valami? Természetesen van! Kifejezetten az Ön számára készítettünk véleményeket erről a rendkívül érdekes gyermek okosóráról. Jó szórakozást!

 

A Manta Kevin a legfiatalabbak számára készült

A Manta Kevin sorozatú okosóra a kibővített technológiák fiatal szerelmeseinek készült. A termék nemcsak funkcionalitásával, hanem dizájnjával és kivitelezésével is elkápráztat. A 240x280-as felbontású, nagyméretű érintőképernyős kijelző lehetővé teszi a számos rendelkezésre álló funkció kényelmes kezelését. A szilikonból készült szíj kényelmesen alkalmazkodik a kis kézhez anélkül, hogy korlátozná a mozgást vagy nyomná a bőrt. A termék 500 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amely hosszú távú használatot tesz lehetővé újratöltés nélkül. Mi több, az okosóra jól alkalmazkodik a mindennapi stílushoz, ami változatossá teszi a gyermekek öltözékét! A vízállósági besorolás IP65, ami azt jelenti, hogy a készülék védve van az erős eső esetén, amellyel gyermeke a szabadtéri játék során találkozhat.

 

Manta Kevin

 

Manta Kevin kényelmi felszereltségei gyermekek számára

A gyerekek imádni fogják, hogy akár 7 különböző beépített játékhoz is hozzáférhetnek, amelyek hasznosnak bizonyulnak az unalmas, esős napokon. Az okosórán keresztül történő videohívás lehetősége lehetővé teszi a gyors kapcsolattartást a családdal és a barátokkal egyaránt. Az óra beépített ébresztőórája ideális az álomszuszékok számára, akik nehezen kelnek ki az ágyból a tanítási időszakban. A számológép lehetővé teszi, hogy kényelmesen elvégezzen néhány számítást anélkül, hogy a telefonját kellene keresnie. Az okosóra viszonylag hangos, de nem kell aggódni, a hangerő tetszés szerint állítható.

 

Manta Kevin

 

A Manta Kevin kifejezetten a szülők számára tervezett funkciók

Az alkalmazás telepítése után a geolokalizációs funkciónak és a beépített GPS-modulnak köszönhetően a szülő gyorsan ellenőrizheti, hogy hol van a gyermeke. Egy ilyen lehetőség lehetővé teszi, hogy ellenőrizze gyermekét, bárhol is tartózkodik. A Manta Kevin kompatibilis az iOS 9.0+ és az Android 4.4+ rendszerekkel ,így könnyedén csatlakoztathatja okostelefonjához. Még jobb, hogy a modell geo-fencing funkcióval is rendelkezik. Ezzel a funkcióval értesítést kap a telefonjára, amint a kicsi elhagyja az előre kijelölt, úgynevezett biztonságos területet. A nanoSIM-kártya bemenettel rendelkező modell emellett beépített telefonkönyvvel is rendelkezik, ahol legfeljebb 15 kapcsolattartási szám és három vészhelyzeti szám tárolható. Ezek a lehetőségek nagyszerű lehetőséget jelentenek a gondoskodó szülők számára!

 

Manta Kevin

 

Miért válassza a Manta Kevin okosórát?

A Manta Kevin okosóra tökéletes választás a gyermek első ajándék órájának. A modell lenyűgözi karcsú kialakításával és kiterjedt technológiáival, amelyek nemcsak a kisgyermekek, hanem a szülők számára is vonzóak lesznek. A kiegészítő szépen illeszkedik a csuklóra, ráadásul igazán könnyű, mindössze 0,04 kg-ot nyom. A töltés zökkenőmentes, a kábel pedig szilárdan tartja a dugót. A szilikonból készült szíj hossza lehetővé teszi az önkéntes beállítást, és gyakorlatilag bármilyen csuklómérethez illeszkedik.

 

A Manta Kevin okosóra már elérhető a weboldalunkon!

Ha hozzánk hasonlóan Ön is el van ragadtatva a Manta Kevin által kínált lehetőségektől, nézze meg a Eorak.hu weboldalunkat, és egy kattintással tegye a kosarába! A mosoly a gyermeke arcán garantált!


Viktória Bakos

A Viktória mindig képben van, ha arról van szó, hogy mi a trendi és divatos. Szintén az órákban. Az aktív életmód rajongójaként szívesen jár fitneszklubba és edzőterembe. Rajta keresztül megismerheti a sportórák és fitneszkövetők lehetőségeit.