A D1 Milano márka - Olaszország divatfővárosa

D1 Milano

A D1 Milano márka - Olaszország divatfővárosa

Viktória Bakos

A Viktória mindig képben van, ha arról van szó, hogy mi a trendi és divatos. Szintén az órákban. Az aktív életmód rajongójaként szívesen jár fitneszklubba és edzőterembe. Rajta keresztül megismerheti a sportórák és fitneszkövetők lehetőségeit.

04 október 2022

Divat egyenesen Milánóból, eredeti design, kreatív megközelítés a tervezéshez, figyelem a legapróbb részletekre és magas minőség az első helyen. Mindezt a D1 Milano virágzó márka kínálja. Lépjen be a lenyűgöző színek, az érzékekre ható textúrák és a legjobb divatirányzatok világába. Nyúljon a D1 Milano olasz óramárkához!

A D1 Milano márka - Olaszország, Milánó és prémium órák

2013-ban a divat fővárosában, Milánóban született meg az egyedi, eredeti és egyedi olasz órák márkája, a D1 Milano. A 2013-as Milánói Divathéten Dario Spallone (a cég jelenlegi elnöke és vezérigazgatója) által 19 évesen alapított, a Bocconi Egyetem és a Milánói Kereskedelmi Kamara üzleti inkubátorának részeként rövid idő alatt a divatipar egyik leggyorsabban növekvő óraipari vállalatává vált, és Dario Spallone-t a Forbes 2015 legígéretesebb olasz divatvállalkozójának választotta.

D1 Milano - Dario Spallone

A D1 Milano márka megalkotása mögött Dario Spallone egyetemi álma áll, egy mindenki és minden társadalmi csoport számára elérhető, egyedi óramárka létrehozása - felismerhető, vagány esztétikai dizájnnal, és csak a legjobb minőségű termékekből, megfizethető áron. Az olasznak legközelebbi barátai és nővére segítettek az ötlet megvalósításában. Idővel az egyre növekvő kereslet kielégítése érdekében a D1 Milano márka egy kis projektből és egy évi néhány száz órát gyártó manufaktúrából egy nagyobb, jól bejáratott, Milánóban, Dubaiban és Hongkongban székelő vállalattá fejlődött. A reklámkampányok és a közösségi médiában folytatott tevékenység révén ma már havonta több mint 3 millió embert ér el, így évente több mint 60 000 órát ad el több mint 650 értékesítési ponton, a világ 31 országában.

D1 Milano márka története

Egy fiatal olasz szenvedélye, kemény munkája és hatalmas tapasztalata egy olyan márkát eredményezett, amely globális jelenséggé vált. Ennek eredményeképpen a D1 Milano a Forbes magazin szerint 2016-ban a 10 legjobb olasz divatot meghatározó startup közé került, és számos divatmagazinban is megjelent, többek között: Vouge, Elle, GQ, L'Officiel, Forbes és Vanity Fair.

D1 Milano órák - inspirálódjon az 1970-es évek olasz divatja által.

AD1 Milano egy olasz márka, amelynek sikerült megtalálnia a helyét a prémium kategóriás divatkiegészítők és luxusórák piacán. A D1 Milano nem csak egy funkcionális eszköz, hanem mindenekelőtt életstílus, erős karakter és társadalmi státusz. Az órakollekciókban bemutatott összes dizájn az 1970-es évek ikonikus, retro-futurisztikus stílusát és a vintage órákat idéző divatot idézi. A milánói órák esztétikája a világos és egyszerű vonalakon, az anyagokkal, textúrákkal és színekkel való munkán, valamint a kifinomult részleteken és a jellegzetes finom elemeken alapul a burkolatok felépítésében vagy akár a szíjak és a számlapok kialakításában.

D1 Milano órák - az 1970-es évek olasz divatja.

A kreativitás és a kiváló minőségű anyagok elérik a kívánt célt, hogy jellegzetes, gyönyörű, időtlen karakterű prémium órák készüljenek. A D1 Milano kollekciók közös jellemzője mindenekelőtt a stílus és a legújabb trendek, amelyek lehetővé teszik, hogy minden viselőjük, kortól és nemtől függetlenül, jól érezze magát, kifejezze személyiségét és gondoskodjon önbizalmáról.

A D1 Milano órák három lenyűgöző sorozata áll Ön előtt, amelyek elkalauzolják Önt az olasz sikk, a kifinomultság és a legjobb divat kifutók világába.

A legvékonyabbak legvékonyabbja a D1 Milano márka Ultra Thin kollekciójában.

A D1 Milano márka kínálatának egyik legfontosabb kollekciója az Ultra Thin karóracsalád. Az olasz gyártó a modern klasszikusok új korszakát nyitotta meg a hölgyek és a férfiak számára, merész, időtlen és következetes dizájnokkal. Minden Ultra Thin óra a mindössze 6 mm vastagságú, ultravékony tokjáról ismert, hogy minden viselőjének tökéletes illeszkedést biztosítson a csuklóján. Ebben a sorozatban, mint minden következőben, a részletek számítanak, ezért olyan fontos, hogy megtaláljuk a megfelelő egyensúlyt a luxus és az erős megkülönböztető elemek között. Itt a figyelmet a számlapok kromatizmusa, az áramló, hullámzó formák, a dombornyomott 3D vonalak, valamint az olyan exkluzív anyagok használata hívja fel a figyelmet, mint a kiváló minőségű 316L Low Carbon Grade rozsdamentes acél, a valódi olasz bőr vagy a kemény és tiszta zafírüveg.

D1 Milano Ultra Thin Geo UTBJ09 és Petite Geo UTBL12 karórák

A D1 Milano egyik legvékonyabb kollekciójában női órák és férfi modellek egyaránt megtalálhatók gazdag színekkel. Egy példa egy monokróm ikonra, amely szokatlan és felejthetetlen élményt nyújt az uraknak, az Ultra Thin Geo UTBJ09 óra, amely kissé jazzes, intrikus stílussal rendelkezik. Lenyűgöző a csiszolt és polírozott acélburkolat fenomenális kombinációjával, amely az egész dizájnnak hihetetlen fényt kölcsönöz, egy kék kör alakú csiszolt számlapot. A hölgyek számára viszont a kifejezetten erre a célra tervezett Ultra Thin Petite Geo UTBL12 óra könnyű és finom szabásával és 34 milliméteres borításával megfelelő választás. A kicsi, mégis elegáns elegancia számos formális és kevésbé formális öltözéket gazdagít és feldob egy kiváló minőségű divatkiegészítővel. Ennek a nőies modellnek a kialakítása két bestseller jellemzőit ötvözi. A jellegzetes kék napsugár számlap rózsaarany színű rozsdamentes acél elemekkel kombinálva egyedi dekoratív hangsúlyt kap, amely karcsúsítja a csuklót és hangsúlyozza a viselt ékszerek klasszisát.

A Carbonlite kollekció - fedezze fel a D1 Milano különleges anyagának titkát

Eljött az idő, hogy felfedezzük a D1 Milano márka kínálatának egy merész és meglepő újdonságának titkait - a Carbonlite kollekciót, amely az anyagok és formák újításaival meghódította az órapiacot. A Carbonlite karóra sorozat, amely a Carbonlite Green CLRJ05 és a Carbonlite Blue CLRJ04 modelleket tartalmazza, úttörő termékeket kínál férfiak és nők számára, kiváló minőségű szén-nylon kompozitból készült kerek burkolattal és könnyű és tartós polikarbonátból készült fényes lünettabetéttel. Ehhez adjon hozzá egy gyönyörűen fényes napfényes számlapot zöld vagy kék színátmenettel és egy rugalmas szilikonszíjat, amely jól illeszkedik a csuklóhoz, és voilá, élvezheti az egyedi olasz stílust és a kiváló minőséget. A gyártó gondoskodott arról, hogy a kollekció a felhasznált anyagok, a színes kontrasztok és az egyik legjobb és aprólékosan kifinomult műszaki megoldások közötti egyensúlyával tűnjön ki.

D1 Milano Carbonlite zöld CLRJ05 és kék CLRJ04 karórák

A szóban forgó kompozitot (Carbon Nylon) kifejezetten az olasz D1 Milano gyártó fejlesztette ki. A felhasznált szénszál-erősítésű nylon egy EPA-CF szál, amely elsősorban nagy kopás- és hőállóságáról, valamint kiváló kémiai és mechanikai szilárdságáról ismert. Tulajdonságai miatt leggyakrabban az autóiparban, az elektromos és az elektronikai iparban használják. A D1 Milano forradalmi lépéseket tett, amikor ezt a rendkívül ellenálló anyagot használta Carbonlite karóracsaládjában. Amellett, hogy rendkívül könnyűek, a termékcsalád minden egyes burkolata a fémhez hasonló szilárdsággal rendelkezik - a szakítószilárdság akár 140 MPa, a deformáció akár 155°C-ig, az ütésállóság pedig 18,67 kJ/m2 (törésállóság).

Katonai erő és nagyvárosi sikk a D1 Milano Commando kollekcióval

A D1 Milano órakínálatában számos egyedi és változatos sorozat található, és mindegyik egyedi és egyedi. Mint a Commando kollekció már, utoljára ma említettem. A milánói manufaktúra számára ezeknek a különleges óráknak a tervezését az 1967-ben Robert Aldrich által rendezett The Dirty Dozen című amerikai-brit háborús film ihlette. A D1 Milano a második világháborús militarizmus és a katonai órák világa által lenyűgözve rendkívül funkcionális modelleket fejlesztett ki. A hadsereg által a csatamezőkön használt taktikai eszközökből mára a nagyvárosi utcákon uralkodó, áhított divatirányzat lett.

D1 Milano Commando Force MTNJ01 és Tank MTNJ03 karórák

A D1 Milano Commando modelleket elképesztő robusztusság jellemzi, köszönhetően a felépítésüknek: acél borítás, két tárcsából/rétegből álló szendvics számlap - az első szemcsés, alkalmazott mutatókkal, a második kis másodperces segédmutatóval, csavaros acél tok, egy halhatatlan vésetével, indexek és mutatók Super-LumiNova® bevonattal, vintage "régi rádium" árnyalatban. Az egyes órák, mint például a Commando Force MTNJ01 vagy a Commando Tank MTNJ03, bizonyos elemekben különböznek egymástól, mint például a szíj anyaga (NATO vagy valódi olasz marhabőr), valamint színe (pl.: fekete, katonai zöld vagy terepszínű). A Commando katonai órák jellegzetes designja a praktikus felszerelésnek, az aprólékosan kifinomult vintage stílusú részleteknek köszönhető, mindezt a hagyományos és kortárs dizájnmegoldások fenntartása mellett.

D1 Milano - megvásárolható olasz órák

AD1 Milano olasz órák felismerhető stílust, előkelőséget és a legjobb kivitelezést kínálják vonzó áron. A D1 Milano rendhagyó prémium kollekciói bevezetik Önt a divat világába. Válasszon magának egy egyedi időmérőt, amely nagyszerű stílust biztosít, lehetővé teszi, hogy kifejezze személyiségét, és garantálja a hosszú távú járáspontosságot. Látogasson el webáruházunkba, és fedezze fel a D1 Milano márka legújabb olasz órakínálatát!


Viktória Bakos

A Viktória mindig képben van, ha arról van szó, hogy mi a trendi és divatos. Szintén az órákban. Az aktív életmód rajongójaként szívesen jár fitneszklubba és edzőterembe. Rajta keresztül megismerheti a sportórák és fitneszkövetők lehetőségeit.