Anne Klein a New York-i sikk és a női szépség esszenciája, amely minden egyes óramodellben megjelenik. A márka hatalmas sikerét és elismertségét a női vásárlók körében a több mint 40 éves tapasztalat tette lehetővé. A tervezőnő mindig is képes volt értékelni a rejtett szépséget, ezért csatornázta be elképzelését a női karóráról - ez olyan kiegészítőként szolgál, amely kiemel minden szépséget, és lehetővé teszi, hogy magabiztosnak érezzük magunkat. A nőiességhez való hozzáállása, sok nő pozitív gondolkodását befolyásolta, és még a DKNY márka számára is hatalmas inspirációt jelentett. Finom esztétika, kikényszerítetlen elegancia és finom díszítések - Anne Klein rendkívüli tehetsége új irányt szabott az óragyártásban.

olvass tovább

Anne Klein Karórák

(4)

Legnépszerűbb elöl
 1. -52%
  Anne Klein Two-Tone Ceramic Női Karóra Anne Klein Two-Tone Ceramic Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  72 900 Ft 34 800 Ft

  Anne Klein Two-Tone Ceramic AK-3160BLRG

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 2. -57%
  Anne Klein Classic Női Karóra Anne Klein Classic Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  71 500 Ft 30 900 Ft

  Anne Klein Classic AK/2755BKSV

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 3. -63%
  Anne Klein Rose Gold-Tone Női Karóra Anne Klein Rose Gold-Tone Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  67 900 Ft 25 300 Ft

  Anne Klein Rose Gold-Tone AK/3324GYLE

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 4. -58%
  Anne Klein Diamond Női Karóra Anne Klein Diamond Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  78 000 Ft 33 000 Ft

  Anne Klein Diamond AK-3258LPGB

  Raktáron. Az árut ma elküldik
Legnépszerűbb elöl

Anne Klein a New York-i sikk és a női szépség esszenciája, amely minden egyes óramodellben megjelenik. A márka hatalmas sikerét és elismertségét a női vásárlók körében a több mint 40 éves tapasztalat tette lehetővé. A tervezőnő mindig is képes volt értékelni a rejtett szépséget, ezért csatornázta be elképzelését a női karóráról - ez olyan kiegészítőként szolgál, amely kiemel minden szépséget, és lehetővé teszi, hogy magabiztosnak érezzük magunkat. A nőiességhez való hozzáállása, sok nő pozitív gondolkodását befolyásolta, és még a DKNY márka számára is hatalmas inspirációvá vált. Finom esztétika, kikényszerítetlen elegancia és finom díszítések - Anne Klein rendkívüli tehetsége új irányt szabott az óragyártásban.

Az Anne Klein órák rendkívüli szépsége

Az egyedi, szemet gyönyörködtető stílus minden olyan hölgynek tetszeni fog, aki szeret kitűnni. A márka órái a magas elegancia és a divatos megjelenés nagyszerű kombinációja, amely minden helyzetben működik. A New York-i dizájn kiemelkedik a többi klasszikus női időmérő közül, a konvenciókkal való játék, a színvihar és a legfinomabb anyagok. Azáltal, hogy az órák témáját pontosan a New York-i tervezőkre jellemző dizájn szempontjából közelítik meg, az Anne Klein időmérők hihetetlen karaktert, amerikai hangulatot és összetéveszthetetlen eleganciát kapnak, amely a sokéves tapasztalat eredménye.

Anne Klein óra - a jó ízlés és a kifinomultság esszenciája a hölgyek számára

Az Anne Klein órákhoz gyönyörű kerámiából vagy rozsdamentes acélból készült karkötők, valamint bőrszíjak tartoznak. Mindenki számára van valami, hiszen a kollekciók széles választéka és a legmagasabb minőség kéz a kézben jár. A tervező nevét viselő órák remek kiegészítői lesznek a stílusnak, és egyben garanciát jelentenek a minőségre egy megbízható és tekintélyes gyártótól a legjobb női kreációk és kiegészítők terén.

Válassza az egyediséget egy Anne Klein órával

Az Anne Klein innovatív megközelítéssel lep meg, és egyedi órákat készít kivételes nők számára. A márka magas presztízse a sokéves kemény munkának, a legmagasabb szintű termékek létrehozásának és annak az ízlésnek köszönhető, amely a kollekció minden óráját jellemzi. A kivételes anyagokból készült rendkívüli számlapok mellett a rozsdamentes acélból, de akár kerámiából készült elegáns karperecek is szemet gyönyörködtetőek. A borostyán vagy a gyöngyház szín sem ritka, mivel ezek a legnépszerűbb színek közé tartoznak a gyártó divatkínálatában. Gyémántokból sincs hiány a kínálatban szereplő modellek között - gyönyörű drágakövek díszítik az indexeket, a számlapokat, sőt, egyes daraboknál néha még a lünettákat is.

Anne Klein órákat forgalmazó webáruházunk - a Zegarownia.pl a márka hivatalos értékesítője. Az üzletünkben vásárolt összes Anne Klein női karóra 2 év garanciával és eredeti csomagolásban kerül forgalomba.

Anne Klein órák boltja Varsóban

Válasszon több tucat Anne Klein óra közül! A Zegarownia üzlet az Ön szolgálatára áll - látogasson el helyhez kötött üzletünkbe, vagy rendeljen online, és győződjön meg róla, hogy az Anne Klein órák Önnek szólnak. Válassza az Anne Kleint - Varsó az a város, ahol megtalál minket!

Anne Klein hivatalos kiskereskedő - hivatalos üzlet - forgalmazó.

A hivatalos forgalmazásnak köszönhetően minden hozzánk érkező Anne Klein óra száz százalékig eredeti. Rendelje meg őket weboldalunkon és már másnap megkapja őket, vagy jöjjön el üzletünkbe és válassza ki őket a helyszínen!