Swatch a négyzetre - vagy az új What If?

Swatch

Swatch a négyzetre - vagy az új What If?

Robert Sternicki

Lubi luksusowe zegarki, ubóstwia automaty i kolekcjonuje je pasjami. Jednocześnie uważnie śledzi wszelkie nowinki i wydarzenia ze świata zegarków. Prywatnie namiętnie pływa i podróżuje po różnych zakątkach świata.

11 augusztus 2023

A Swatch márka eredeti, színekkel, érdekes formákkal és szokatlan anyagokkal teli formatervezéséről ismert. A gyártó óráit erős design és olyan modern technológiák használata jellemzi, mint az NFC, amely lehetővé teszi az órával való érintésmentes fizetést. Most a Swatch bemutatja az új Bioceramic What If kollekciót.

  • A Swatch bemutatja az új What If kollekciót, amelynek létrehozása a vállalat 40 évvel ezelőtti döntéséhez kapcsolódik.
  • A kollekció modelljei a gyártó számára szokatlan burkolatformával rendelkeznek - négyzet alakúak.
  • Ez az első alkalom, hogy a Swatch új típusú üveget és szíjat használ.
  • Azórákkal kapcsolatos további információkért látogasson el blogunkra.

Swatch What If? egy négy évtizeddel ezelőtti döntés eredménye

Mint kiderült, a Swatch What If? órakollekció egy olyan döntés eredménye, amelyet a Swatch alapítói még az 1980-as években hoztak. 1982-ben a vállalat a márka történetében kulcsfontosságú döntés előtt állt egy új óra formáját illetően. Kerek vagy szögletes legyen? Ma, 40 évvel később egyértelmű, hogy a kerek forma mellett döntöttek, és ez a döntés egyengette a gyártó sikeres történetének útját.

SO34B700 MI VAN, HA... FEKETE?

Szögletes újdonság a Swatch-tól - a What If? kollekció innovatív anyagokból.

Nem ez az első alkalom, hogya Swatch megkérdőjelezi a bevett normákat, feleleveníti az 1982-es téglalap alakú óra prototípusát, és szokás szerint egy új kollekcióval kelti fel a kíváncsiságot. A What If? sorozat, mint sok korábbi Swatch modell, a pozitív provokáció és a lázadás keveréke. E forradalmi és váratlan kollekció létrehozását az innovatív Swatch Bioceramic anyag tette lehetővé. Ez az anyag kerámiapor és biológiailag lebomló anyagok kombinálásával jön létre, ami lenyűgöző szilárdságot és ellenállóképességet biztosít. Ez teszi lehetővé, hogy leküzdjék a négyzet alakú borítékok előállításának kihívásait.

SO34M700 MI LENNE, HA...SZÜRKE?

A retro szellem és az innovatív megoldások ötvözése a Swatch What If órákban?

A Swatch What If? órák burkolata 33 x 33 mm-es. A számlap jól olvasható és stilisztikailag egyszerű, a bézs, szürke, zöld és fekete tompa árnyalataiban pompázó boríték és a szíj pedig az első Swatch modellekből merít ihletet, felidézve egy négy évtizeddel ezelőtti, ma is aktuális stílust. A Swatch márka innovatív szellemisége a biokerámia borítékban, koronában és csatban testesül meg. A sorozat óráinál a Swatch először használt bioanyagból készült, peremtől peremig érő üveget, amely szokatlan oldalnézetet biztosít a számlapra.

SO34G700 MI LENNE, HA...ZÖLD

A Swatch What If? órák a Swatch Gent 40. évfordulójának állítanak emléket.

A lumineszcens bevonatnak köszönhetően a mutatók világítanak a sötétben, a 3 óránál pedig dátummutatót helyeztek el. Szintén újdonság a Swatch kínálatában a beépített szövetszíj. Ez a kiemelkedő tervezés eredménye, amelyet korábban nehéz volt megvalósítani, de most a Bioceramicnak köszönhetően lehetséges. Érdekesség, hogy az akkumulátort borító fedélzet mindegyikén az 1983-as első négy Swatch óra egyikének számlapmintája látható, a Gent óra 40. évfordulójára emlékezve.

SO34T700 MI LENNE, HA...BÉZS?


Robert Sternicki

Lubi luksusowe zegarki, ubóstwia automaty i kolekcjonuje je pasjami. Jednocześnie uważnie śledzi wszelkie nowinki i wydarzenia ze świata zegarków. Prywatnie namiętnie pływa i podróżuje po różnych zakątkach świata.

[updated_at] => 2022-08-22 15:43:10 )