Két eredeti, jellegzetes karakterű modell a Timex-től

Timex

Két eredeti, jellegzetes karakterű modell a Timex-től

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

24 július 2023

Az amerikai Timex márka órái évek óta folyamatosan népszerűek. Ez a tény nem meglepő, hiszen sokszínűségüknek köszönhetően a modellek megfelelnek mind a sportos dizájnt kedvelők, mind a lazább modelleket választók ízlésének. A Timex két újabb érdekes ajánlata most kerül a piacra.

  • Az amerikai Timex márka 2 új, eredeti stílusú modellt dob piacra.
  • Az egyik a Timex Mod 44 jellegzetes dizájnnal, a másik egy vintage stílusú Marlin Automatic modell.
  • Mindkét modell elérhető a Eorak.hu üzletben.
  • Azórákról további információkat a blogunkon talál.

A Timex Mod 44 határozott karaktere

ATimex Mod 44 TW2R64300 egy határozott dizájnnal rendelkező modell. A 12, 6 és 9 óránál lévő kiemelkedő indexek konkrét kifejezést adnak a modellnek. A számlapot egy ugyancsak jól olvasható, a hónap és a hét napját jelző dátumkijelző egészíti ki. Ez 3 óránál található. A számlapot ásványi üveg védi, amelynek rugalmas szerkezete ellenáll az ütéseknek.

Timex Mod 44

A Timex óra borítása kiváló minőségű sárgarézből készült, és természetes bőrből készült szíjjal kombinált. A szíj könnyűségének köszönhetően kényelmes és jól viselhető. A Timex Mod 44 TW2R64300 precizitását kvarcművének köszönheti, amelyet az egyik legpontosabb óraműnek tartanak. Az óra színösszeállítása, amelyben a fekete és a szürke árnyalatai dominálnak, azt jelenti, hogy bármilyen stílushoz jól fog mutatni.

Timex Mod 44 kéznél

A Timex Marlin Automatic óra retro stílusa

A Timex Marlin Automatic TW2V44600 óra viszont egy olyan óra, amely érdekes vintage stílust mutat. A modell az 1969-es Timex Viscount kollekció retro számlapjával és mutatóival rendelkezik. Az érdekes zöld színű, napsugárfényű fényezéssel díszített számlapot domború, századközép stílusú arab számindexek egészítik ki 12, 3, 6 és 9 óránál, valamint lineáris indexek a többi óránál.

Timex Marlin Automatic

A Timex modell dizájnja biztosan tetszeni fog a múltidézés szerelmeseinek, miközben összhangban van a jelenlegi trendekkel. A számlapot domború ásványi üveg védi. A Timex Marlin Automatic rozsdamentes acél borítással rendelkezik, amelyet kiváló minőségű természetes bőrből készült szíjjal kombinálnak. Az óra működése a Citizen Miyota automata szerkezeten alapul, amely 21 követ hordoz, ami meghosszabbítja a mechanizmus élettartamát, minimalizálva az alkatrészek kopásának mértékét.

Timex Marlin Automatic a csuklóján


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.