Fejlődő elegancia Velence történelmével a háttérben - az egyedülálló Venezianico Nereide Bronzo boríték

Venezianico

Fejlődő elegancia Velence történelmével a háttérben - az egyedülálló Venezianico Nereide Bronzo boríték

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

30 január 2024

A Velencéből származó olasz márka, a Venezianico ismét egy olyan órát mutatott be, amelyet e gyönyörű város történelme ihletett. Az új modell témája a bronzból készült Szent Márk lovak, akárcsak a Venezianico Nereide Bronzo boríték. A modell megtestesíti ennek az anyagnak az időtlen varázsát, amely a velencei kézművesség történetének alapvető része.

  • Az olasz Venezianico márka bemutatta Nereide vonalának új modelljét, a Bronzót.
  • Az óra egyedi, bronzból készült borítással rendelkezik, amely az idő múlásával a patina kialakulása révén egyedi megjelenést nyer.
  • A modell hamarosan elérhető lesz a Eorak.hu üzletben.
  • További információkat az órákról a blogunkon talál.

Venezianico Nereide Bronzo egyedi bronz borítékja

A Venezianico Nereide Bronzo 4521555 férfi karóra a formatervezésével hívja fel magára a figyelmet, de az is megkülönbözteti, hogy képes fejlődni - a bronz, amelyből a boríték készült, egyedi megjelenést nyer a rajta kialakuló patina révén. A modell gumiszíjjal és opcionálisan Venezianico Nereide Bronzo SET 4521555-SET változatban is kapható, amely kifinomult bőrszíjjal fokozza az óra esztétikáját. Kézzel készült valódi olasz bőrből. Vésésekkel díszített, amelyek a Szent Márk-bazilika híres mozaikján ábrázolt ősi történetet mesélik el. Ezen a feltűnő módon Velence dicső múltja és a modern kézműves mesterség mestersége itt egyesül.

Venezianico bronzo gumi és bőr öv
Venezianico bronzo

Venezianico Nereide Bronzo, amelyet a Szent Márk lovainak ősi szobra és Velence történelme ihletett.

A Venezianico Nereide Bronzo 4521555 a Szent Márk lovainak pompája és fensége ihlette, amely a velencei hatalom és jólét szimbóluma. Az ókori Görögországban bronzból öntött állatok a 13. században a Szent Márk-bazilikán találtak otthonra, és a város hódításainak és nagyságának történetét mesélik el. A híres négy ló az óra csavarozható hátlapján található véset formájában örökíti meg őket. A korona szintén lecsavarozható, mindez megvédi az órát a 30 ATM-ig terjedő áradástól. A borítás hátlapja 316L rozsdamentes acélból készült, ami megakadályozza, hogy a patina érintkezzen a bőrrel. A megkülönböztető megjelenés érdekében felváltva homokfúvott és ragyogó szatén bevonattal díszített.

Venezianico Bronzo fedél

A Venezianico Nereide Bronzo órakészítői kézművességet alkotó kiváló minőségű alkatrészek.

A mutatók, a lineáris indexek és a lünettajelzők svájci Super-LumiNova® BGW9 fényérzékeny lumineszcens pigmenttel vannak bevonva. Nappali fényben fehér, gyenge fényviszonyok között nagyon feltűnő kékeszöld fényt bocsát ki, ha napfénnyel vagy mesterséges fénnyel előtöltik. A számlapon a hónap napjainak dátumát is megtalálja, és mindent tükröződésmentes zafírüveg véd a sérülésektől. Az óraszerkezet szívében a svájci Sellita SW200-1 automata óramű található, amely 26 ékköves, 41 órás járástartalékkal rendelkezik.

venezianico bronzo szuperluminova


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.