Átlátszó szépség asztrális ragyogással - Paul Rich Astro Skeleton Galaxy Automatic

Paul Rich

Átlátszó szépség asztrális ragyogással - Paul Rich Astro Skeleton Galaxy Automatic

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

11 január 2024

A 2017-ben alapított Paul Rich márka meglehetősen klasszikus stílusú órákat gyárt, de nem nélkülözik a kissé kampós cipőfűzőt, ami hozzáad a karakterükhöz. Ahogy a gyártó kijelenti, a dizájnokban az amerikai ötletek európai szívvel ötvöződnek. A márka nagy hangsúlyt fektet a modern anyagokra és a kifinomult dizájnra, amit a legújabb Paul Rich skeleton is bizonyít.

  • A Paul Rich márka egy új modellt mutatott be figyelemre méltó dizájnnal és csontvázas számlapjával.
  • Az óra automata szerkezetű, amely a csontvázas számlapon és az átlátszó hátlapon keresztül is megtekinthető.
  • A modell a Eorak.hu oldalon érhető el.
  • További információk az órákról a blogunkon találhatók.

Átlátszó szépség - Paul Rich Astro Skeleton Galaxy Automatic Astro Skeleton Galaxy Automatic

APaul Rich Astro Astro Skeleton Galaxy Automatic 794356187415 rendkívül érdekes csontvázas számlapot és átlátszó fedelet tartalmaz. Egy ilyen kialakítás bizonyítja a márka elkötelezettségét az innovatív koncepciók felfedezése iránt az óragyártásban. Ez a fajta megoldás lehetővé teszi, hogy belenézzünk az óra belsejébe, és megcsodáljuk a bonyolult szerkezet működését. Az óra egy japán Seiko NH70 automata szerkezetet használ, amely 24 ékköves, 41 órás járástartalékkal rendelkezik.

Paul Rich Astro Skeleton Galaxy Galaxy automata számlapja

Paul Rich Astro Astro Skeleton Galaxy Automatic, avagy a fáradságon keresztül a csillagokig modern dizájnnal.

Az órát a csillagászat ihlette, ezért a "Per Aspera Ad Astra", azaz "Fáradságon keresztül a csillagokig" latin mottó van a tok hátlapjára vésve az üvegezett számlap alatt. Az Astro Skeleton modellen a csontvázas számlap egyes részei és a burkolat felülete a Paul Rich márkára jellemző matt felületet kaptak, amely kifinomult dizájnt kölcsönöz az óra alkatrészeinek. Ez a felületkezelés csillogóvá teszi ezeket a felületeket, visszatükrözi a fényt, és hozzájárul az óra csillogásához.

Paul Rich Astro Skeleton Galaxy Galaxy automata fedél

A fekete rozsdamentes acél borítást úgy tervezték, hogy alkalmazkodjon a csukló természetes formájához, így biztosítva a kényelmes viseletet. A borításhoz egy antisztatikus bevonattal ellátott fekete szilikon szíj kapcsolódik. Ez a fajta szíj kényelmes viselet és könnyen ápolható higiénia. Az óra vízállóságát 5 ATM-re becsülik. A boríték tömörségét tovább erősíti a csavaros hátlap.

Paul Rich Astro Skeleton Galaxy Galaxy automata üveg

A csontvázas számlapot, amelyet lumineszcens töltésű mutatók egészítenek ki, zafír bevonattal ellátott, megerősített ásványi üveg borítja. Az ilyen üveg ötvözi a tartósságot és az eleganciát. A zafír bevonat nemcsak a tartósságot, a karc- és ütésállóságot növeli, hanem fokozza a tisztaságot és csökkenti a tükröződést, hozzájárulva ezzel az óra tartósságához és vizuális vonzerejéhez egyaránt.


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.