A természetben gyökerezik az új Swatch Power of Nature kollekció

Swatch

A természetben gyökerezik az új Swatch Power of Nature kollekció

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

07 február 2024

A svájci Swatch gyártó új órakollekcióját a természet egyedülálló ereje ihlette. A legújabb modellek olyan természeti csodákat mintáznak, mint egy vízesés, egy sivatag, hófödte hegyek és egy erdő. A természet ezen egyedülálló elemeit innovatív részletekkel és textúrákkal reprodukálják az órák számlapjain és szíjain. Milyen modellek alkotják a Swatch Power of Nature kollekciót?

  • A Swatch egy olyan új órakollekciót mutat be, amely a természet csodái előtt tiszteleg.
  • A modelleket egy erdő, hófödte hegycsúcsok, egy sivatag és egy vízesés ihlette.
  • Minden óra svájci kvarcművön alapul.
  • A modellek a Eorak.hu üzletben kaphatók.
  • További információk az órákról a blogunkon találhatók.

Swatch Skin Irony Splash Dance vízesés hullámaiban fürdik

ASwatch Skin Irony Splash Dance SS07S143G modellben vízesést ábrázoltak. A kék számlapot hulló cseppek egyedi mintázata díszíti - a pontok és szaggatott pontok sűrűje hullámos mintázatot hoz létre, és a víz gyors és szabad áramlását idézi. A számlapon egy fehér gyűrű is található, amely világít a sötétben, akárcsak a narancssárga és zöld mutató. A 42 mm átmérőjű boríték és a karperec ezüstszínű, csiszolt felületű rozsdamentes acélból készült. A modell friss, hűvös és tiszta színpalettája a szellőre emlékeztet.

Swatch Skin Irony Splash Dance

A sivatag megszelídített ereje Swatch Skin Irony Napbarnított homokkő

A sivatag tágasságát és határtalanságát, a fenséges dűnéket, a szél által írt mintákat és a homok végtelenségét a gyártó a Swatch Skin Irony Napbarnított homokkő SYXM100 modellben szemlélteti. A sivatag megszelídített ereje a nyugodt, kompakt számlapon jelenik meg, eredeti homokkő bézs színű kivitelben. A lineáris indexek lumineszcens bevonattal vannak ellátva, akárcsak a kék órajel és a rózsaszín percmutató. A 38 mm átmérőjű burkolat rozsdamentes acélból készült, sötétszürke PVD bevonattal. Ehhez csatlakozik egy kontrasztos textúrájú szíj, amely finoman tükrözi a sivatagi terep összetettségét.

 Swatch Skin Irony Napbarnított homokkő

A Swatch Irony by the Bonfire kronográf erdei környezetében a levelek zizegése és a tábortűz melege.

Az erdő megnyugtató ereje mindeközben a Swatch Irony by the Bonfire kronográf YVB416 modellből árad. Az óra 43 mm-es, pazar , fekete PVD bevonattal ellátott rozsdamentes acél borítással és természetes, földszínekben pompázó, összekötött szíjjal rendelkezik, amely tökéletes hátteret teremt a számlapon látható domború mintázatnak. Ez egy tábortűz parazsára, lehullott levelekre, a fákra hulló esőcseppekre és az ökoszisztéma egyéb apró elemeire emlékeztet, amelyek együttesen alkotják az erdőt. A számlapot a hónap napja dátum és három kronográf segédszámlap egészíti ki.

Swatch Irony by the Bonfire kronográf

Swatch Irony Frostbloom a fagyos gleccserek havas csúcsain

ASwatch Irony Frostbloom SB07S116G a hegyi levegő, a meredek lejtők, a magasba törő csúcsok és a fagyos gleccserek frissességét sugározza. Az óra egyedi, fagyos tónusú, összetett és kontrasztos struktúrákkal teli számlapja a havas lejtőket, sziklás gerincek csúcsait és a gumiabroncsok futófelületének nyomát reprodukálja a sima, fagyos felületeken. Lineáris indexekkel és négy arab indexszel rendelkezik, amelyek világítanak a sötétben, akárcsak az óra- és percmutatók. A mélységet és perspektívát adó háromdimenziós hatást k eltő számlapot egy Bioceramic rozsdamentes acélból készült burkolatba helyezték, amely teljessé teszi a könnyű, de robusztus kialakítást.

Swatch Irony Frostbloom


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.