A Piaget-hez hasonló órák. Legjobb javaslatok megfizethető áron

Tanács

A Piaget-hez hasonló órák. Legjobb javaslatok megfizethető áron

Emma Takács

A női elegáns órák és ékszerek gyűjtése (és az ezekről szóló írások) mellett tanácsadói vállalkozását is vezeti. Vidám személyiség, aki mindig ott van, hogy tanácsot és segítséget nyújtson. Magánemberként anyuka és a finom sushi készítésének szerelmese.

03 február 2023

A Piaget manufaktúra a tiszta luxust a DNS-ébe írta. A gyártott órák és ékszerek gazdagok értékes díszítésekben, és egyenesen tökéletes arányukkal elvarázsolják az ékszer- és óraművészet minden kedvelőjét. Olyan alternatívákat állítottunk össze, amelyek felkeltik mindazok érdeklődését, akik prémium órákban találják magukat, vagy egyszerűen csak szeretik ezt a bizonyos irányt az iparágban. Fedezze fel javaslatainkat.

Miért szeretjük Piaget-t?

A Piaget fő témája "Ahol a luxusórák és a luxusékszerek találkoznak", és valóban, a tekintélyes márka kínálatában nagyrészt gyémántokkal és drágakövekkel teli órákkal találkozhatunk. A márka által bemutatott kifinomultságnak ára van, méghozzá nem is kicsi. Tudva azonban, hogy ez egy 1874 óta működő, világszerte ismert és elismert, svájci precizitással készült, saját gyártású kaliberekkel és egyenesen kiváló reklámkampányokkal rendelkező manufaktúra, egyszerűen tudjuk, hogy mit fizetünk. És bár egy Piaget óra megvásárlása minden bizonnyal jó befektetés, sokan keresnek alternatívákat. Az alábbiakban a Piaget-hez hasonló órákat talál, mind a felső kategóriás, mind a divatos modelleket, amelyek érdekelhetik Önt.

Piaget Polo és hajlított borítékos órák

A minden szabályt áthágó luxusacél órák a Piaget Polo kollekciója. Miért? Főleg a boríték szokatlan formája miatt, amelynek körívét szándékosan görbítették. Ez a kezelés adja meg nekik a sportban fontos hihetetlen dinamizmust, amelyről a kollekció a nevét is kapta. A Piaget Polo luxusórákat 1979 óta készítik, és szokatlan formájuk számos márkát inspirált, köztük az olasz D1 Milanót is. A D1 Milano Skeleton Silver SKBJ10 férfi karóra kiemeli a Piaget Polo közös jellemzőit. Először is, ott van az ívelt lunetta, másodszor a karkötő és a hasonló szövés, harmadszor a kitett szerkezet és negyedszer az erős acélszerkezet. Megjegyzendő azonban, hogy a Piaget Polo áramvonalasabb formájú, míg a D1 Milano kissé szigorúbb.

Férfi D1 Milano Skeleton ezüst karóra

A D1 Milano Ultra Thin Marble Rose UTBL14 női órán a hasonlóságot a Piaget számára elengedhetetlen díszítések hangsúlyozzák. Ebben a konkrét példában érdekes, meleg színek és finom kristály négy index egymás mellé helyezése látható. Ezek az apró részletek döntik el, hogy a javaslat jól fog működni a Piaget óra alternatívájaként.

Női D1 Milano Ultra Thin Marble Rose karóra

Egy lágyabb változat a nők számára a Herbelin Equinoxe 17499/PR29GR óra, amely nagyon jól fog működni, ha könnyű és finom kiegészítőt szeretne. Itt van egy francia márka, amely svájci alkatrészekhez nyúl. Ami bizonyos értelemben illik hozzánk a Piaget órákkal. Sikk, klasszis, minőség, ékszer karakter. A Herbelin Equinoxe óra szintén ívelt borítékkal és nagyon hasonló borítékfülekkel rendelkezik. A Piaget Polo kollekcióval is osztoznak az ultravékony kialakításon, javaslatunk esetében ez mindössze 5,80 mm 8,80 mm-es. Az ügyesen kiválasztott díszek, mint például a gyöngyház, minden olyan nőnek örömet szereznek, aki értékeli a szerény eleganciát.

Herbelin Equinoxe női karóra

A Piaget Possession gazdag díszítése a divatórákkal szemben

A Piaget Possession kollekció megkülönböztető jegyei a számlapot körülvevő gyémántok és az energikus színvilág. Az óragyártás és az ékszerek közötti határt itt mesterien áttörték - a szerkezet mozgásba hozza a lunettet, így a díszek állandó mozgásban vannak. Dizájnbeli hasonlóságokat találhatunk az Emporio Armani női karórák kollekciójában. Az AR11357 és AR11434 referenciájú modellek kialakítása nagyon hasonlít a Piaget-éhez, és bár nem rendelkeznek forgó teleszkóppal, a közös vonásokat a merész szélű burkolat rögzíti. Az órák is erősen díszítettek - a számlapok gyöngyházból készültek, a finom csillogást úgy érték el, hogy a lunettát kristályokkal fújták fel, és ezeket helyezték el az indexek helyére. A sötétkék modell különösen emlékeztet a Piguet Possession modellre, mivel kör alakú indexekkel rendelkezik. A két márka összehasonlításakor nem szabad megfeledkezni a merész színekben pompázó szíjakról és magukról az arányokról sem: a boríték átmérője körülbelül 30 mm, vastagsága pedig körülbelül 7,5 mm.

Emporio Armani női órák

Piaget Altiplano inspiráció a Slim változat rajongói számára

A kollekció fő jellemzője a tiszta elegancia. A kifinomultságot mind a teljes szerkezet, mind a számlap elegáns vonalvezetése hangsúlyozza. Az egész kollekció minimalista mutatókkal van ellátva, hogy az óra funkcionalitására összpontosítson. A Piaget Altiplano időtálló órák, amelyek klasszikus formát sugároznak, de nem olyan könnyű hozzájutni. Ha alternatívákat keresünk, a Junghans teljes kollekciója jut eszünkbe, amely a Bauhaus stílusából merít. Ez egy modernebb minimalizmus, mint Piaget-é, de hasonló gondolat különbözteti meg őket. Ha ultravékony borítékokat keres ünk, érdemes a Doxa Slim Line kollekcióhoz és a Doxa 105.10.021.01 modellhez fordulni, ahol a Piaget-hez hasonlóan a vastagság mindössze 6,00 mm. Tökéletesen elrejti az ing mandzsettája alatt, és az áramvonalas kialakítás és az egyszerű forma jól illeszkedik a formális stílusokhoz. Mindkét márka rendelkezik a Swiss Made aláírással és hosszú hagyományokkal.

Doxa 105.10.021.01

Nagyszerű összehasonlítás lehet a Certina Heritage Priska Gold 18 K férfi karóra is, amely jól illeszkedik a Piaget márka presztízséhez. Itt a Piaget órákban gyakran megtalálható 18K arany. Az ultravékony boríték mindössze 5,00 mm-es, a szíj eleganciáját textúrázással hangsúlyozzák, és a borítékot éles peremű fülkékkel fejezik be. A Certina nagyon jó választás lesz mindenkinek, aki értékeli a nagyon magas minőséget és szereti a prémium órákat.

Férfi karóra Certina Heritage Priska arany 18 K

A luxusmárka fent említett kollekciójában találjuk az Altiplano Moonphase órákat, ahol a holdfázis funkciót ékszerekkel körülvett ékszerek díszítik. Ezek a modellek már extravagánsabbak, mint a klasszikusok, bár még mindig megtartják ugyanazt a dizájnt - négyzet alakú borítékfülek, vékony tok, egyszerű kezek és lineáris indexek. Ebben az esetben a divatosztály egyik példája, nevezetesen a Fossil Jacqueline Moonphase ES5244 női karóra nagyon hangsúlyos és ékköves díszítésekkel csábít minket. A Piaget-hez hasonlóak közé tartozik a gyöngyházból készült, különlegesen guillochált számlap, a holdfázisjelző a 6 óra feletti részmutatószámlapon, valamint a teljes lunettát körülvevő kristályok. A boríték ugyanilyen vékony, 8,00 mm.

Fossil Jacqueline Moonphase női karóra

Egyik modell sem nyerte el a tetszését? Nézze meg prémium órák teljes választékát

A legjobb gyártók legújabb kollekcióit kínáljuk, és a hatalmas választék lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa a kiválasztott Piaget órához tökéletesen illő modellt. Arra bátorítjuk Önt, hogy látogasson el a prémium órakínálatba, ahol találkozhat a csúcskategóriás szerkezetekkel, a kifinomult formatervezéssel és az órában egy adott manufaktúra rejtett történetével. Fedezze fel az újdonságokat vagy kérdezze munkatársainkat.


Emma Takács

A női elegáns órák és ékszerek gyűjtése (és az ezekről szóló írások) mellett tanácsadói vállalkozását is vezeti. Vidám személyiség, aki mindig ott van, hogy tanácsot és segítséget nyújtson. Magánemberként anyuka és a finom sushi készítésének szerelmese.