Szereti a svájci órák minőségét, ugyanakkor kedveli a brit stílust? A Charles BowTie a válasz az Ön igényeire. A 2017-ben alapított márka a kifinomult stílus és a csúcsminőség kvintesszenciája. Nézze meg, melyik óra fogja a legjobban kiemelni az Ön stílusát.

olvass tovább

Charles Bowtie Karórák

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

A svájci órák a legfinomabb kézműves modellek. Egyedi brit stílussal kombinálva igazi csemegévé válnak az óraművészet minden rajongója számára. Fedezze fel a Charles BowTie márkát, és tapasztalja meg egyedi kialakítását és kivitelezését.

Charles BowTie - a márka története

A Charles BowTie márka története nem hosszú, de nagyon érdekes. Eric Loth, a márka alapítója már ismert volt az óraiparban. Olyan ismert cégekkel dolgozott együtt, mint a Graham és az Alex Benlo, amelynek társalapítója volt, de mindig is kereste a saját karrierútját. Így jött létre a Charles BowTie márka, amelyet 2017-ben indított el. Ez egy olyan márka, amely nem régóta létezik, de egy biztos - még a legnagyobb óraimádók is imádni fogják.

Mi különbözteti meg a Charles BowTie órákat?

A Charles BowTie órák igazi mesterművek. Ez már az első pillantásra kiderül, amikor a számlapot nézzük. Érdekes színösszeállításban van, amely mindenki figyelmét magára vonzza. Minden modellhez egy díszes csokornyakkendő is tartozik, amely minden férfi megjelenését előkelőbbé teszi. Van egy brit luxusérzet a legmagasabb rendű. A legfinomabb anyagokból készült borítékokkal és cserélhető szíjakkal, a NATO anyagból készültek esetében a svájci precizitás és a kivitelezés olyan bólintással van jelen, amely teljesen megváltoztatja az adott modell megítélését. Mindegyik tehát multifunkcionális, mivel minden alkalomhoz illik. Mi különbözteti meg a Charles BowTie márkát? A cég alapítója, Eric Loth foglalta össze a legjobban - a Charles BowTie órák "egy csipetnyi előkelőséggel fokozzák a nemesség érzését, és megfizethető belépőt biztosítanak a luxus világába".

Charles BowTie órák - a legérdekesebb sorozatok áttekintése

A Charles BowTie órák sokoldalú stílust és kivitelezést kínálnak, ami a legtöbb modellt uniszexivé teszi. Nemtől függetlenül válaszd ki a neked legjobban tetsző modellt!

Az előkelőség és az elegancia szinonimája egyértelműen a Kingdom sorozat. Ezek a modellek visszafogott színekben pompáznak, amelyek minden alkalomhoz illenek. A minimalista számlapokon csak egy finom csokornyakkendős díszítés jelenik meg. Ezek a modellek gyorsan kevésbé formálissá válhatnak, ha a szíjat szövetből készültre cseréli. Minden alkalomra van egy sorozat.

Kicsit extravagánsabb a Roundel kollekció. Ezek sokkal hétköznapibb stílusú modellek, mindegyiket színes körök formájú díszes borítékkal. NATO anyagból készült pántokon lógnak, így nagyon strapabíróak a mindennapi használathoz. Hangsúlyozza eredeti stílusát a Charles BowTie Roundel órákkal!

Charles BowTie óraüzlet Varsóban

A Charles BowTie egy olyan márka, amellyel minden vásárló kiemeli egyedi stílusát. Látogasson el stacionárius üzletünkbe vagy a Zegarownia.pl weboldalra, és szerezzen be egy finoman kidolgozott Charles BowTie órát. Varsóban a legjobb áron találja meg ennek a cégnek az óráit.

Hivatalos Charles BowTie viszonteladó - hivatalos üzlet - forgalmazó.

A Zegarownia üzlet eredeti Charles BowTie órákat kínál, amelyeket a márka hivatalos lengyelországi forgalmazójától szállítanak. A webáruházban megrendelt áruk gyors kiszállítását biztosítjuk. Meghívjuk Önt, hogy vásároljon a helyhez kötött bemutatótermünkben is.