Yema nagykövet a póluson a Superman 500 GMT órával!

Híres

Yema nagykövet a póluson a Superman 500 GMT órával!

Ádám Farkas

Egy állandóan mozgásban lévő ember. Ha éppen nem próbál ki valami új sportot, akkor valószínűleg úton van, hogy elkapjon egy stoppost Spanyolországba. Az okosórák és a high-tech órák szerelmese.

08 március 2023

Az óra tartósságának megerősítése kemény körülmények között történő teszteléssel történik. A Yema márka annyira bízik a készülékeiben, hogy az egyik a márka nagykövetének csuklóján lesz egy Déli-sarki expedíció során. 40 nap nem csak nehéz, hanem extrém körülmények között a Yema Superman 500 GMT órával! A lenyűgöző expedíció és a kollekció részleteit itt találja.

Yema óra a Polheim Expedíció során

Pierre Hedan 25 éves felfedező és Yema márkanagykövet, aki novemberben egy YEMA Superman 500 GMT órával a csuklóján vezeti a Polheim Expedíciót az Antarktiszra. Az Északi-sark elérése 40 napba telik, amely alatt a sportoló 650 km-t tesz meg síléceken. Alacsony hőmérséklet, változó tengerszint feletti magasság és 24 órás napsütés fogja kísérni. A Yema órának még a -47°C-os hőmérsékletet is túl kell élnie, illetve az Antarktisz fennsíkján (3200 m) is próbára kell tennie magát. Ennek a rendkívüli expedíciónak a célja az éghajlati cselekvés: orvosi kutatás, ismeretszerzés az erőforrások és az energia optimalizálása terén, valamint az ezt követő oktatás az iskolákban és a vállalatoknál. A nagykövet már más sikereket is elkönyvelhet. Megmászta már Afrika (Kilimandzsáró) és Európa (Mont Blanc) legmagasabb csúcsait.

Pierre Hedan Yema nagykövet

Yema Superman 500 GMT óra specifikációi

A Superman 500 GMT órák a kollekció állandó részeként lesznek megvásárolhatók. Már nyomon követheti a modellek elérhetőségét üzletünkben, beleértve a Yema Superman 500 GMT Pepsi YGMT22B39-AMS órát is. A lenyűgöző, 500 méteres vízállóság az újonnan tervezett koronának köszönhető, amely továbbfejlesztett zárómechanizmussal, erősebb, 2,2 mm vastag csavaros hátlappal és domború, 2,6 mm vastag zafírüveggel rendelkezik. A különböző alkatrészek módosítása szintén a Yema karóra fogásának és kezelhetőségének javítását célozta. A kollekciót minden utazó számára hozták létre, ezért a GMT idő a lünettával együtt (24 kattintás), amely 3 időzóna leolvasását teszi lehetővé. Az Antarktisz sajátosságát a távcső kialakítása ragadja meg, amely két egyenlő színű részre van osztva. Ezek szimbolizálják az antarktiszi nappalt és éjszakát, azaz az állandó sötétség vagy az állandó napsütés időszakát.

A Yema Superman 500 GMT óra előlapja és fedele

A Yema a Supermanem 500 GMT sorozatot a YEMA3000 manufacured GMT kaliberrel szerelte fel, amely jobb teljesítményt nyújt, mint a standard ETA, Sellita, Miyota kaliberek. Ezek napi +/- 10 másodperces eltérésig állíthatóak. Az összes modell közül két méret közül lehet választani: 39 milliméteres vagy 41 milliméteres burokkal. Minden óra egyfajta iránytű is a déli félteke iránytűihez. Egyszerűen irányítsa a 12 órás indexet a Nap felé - az észak-déli vonal a 12 órás index és az óra mutatója között félúton van. A stílus egy vintage hangulatot ragad meg, és ilyen takaros kivitelezéssel kombinálva biztosan megtalálja a követőit, és vajon Pierre Hedan számára is működni fog? Néhány hónap múlva kiderül.

Yema Superman 500 GMT YGMT22B39-AMS karóra

Ádám Farkas

Egy állandóan mozgásban lévő ember. Ha éppen nem próbál ki valami új sportot, akkor valószínűleg úton van, hogy elkapjon egy stoppost Spanyolországba. Az okosórák és a high-tech órák szerelmese.