Venezianico Ultrablack premier. A világ legfeketébb pajzsa!

Híres

Venezianico Ultrablack premier. A világ legfeketébb pajzsa!

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

24 február 2023

A legutóbbi Venezianico Redentore kollekcióban rengeteg élénk színt csodálhattunk meg, klasszikus dizájnban és stílusban. A Redentore sokoldalúsága és arányossága ezúttal egy teljesen más - minimalizált és rendkívül modern - köntösben mutatkozott be. Az olasz márka bemutatott egy limitált kiadású Venezianico Ultrablack órát mélyfekete számlapjával, amelyhez hasonlót még nem láttunk az órapiacon! Mennyire képes a fekete elvarázsolni? Nézze meg az újdonságot, amely hamarosan elérhető lesz üzletünkben!

Merüljön el a sötétség mélységeibe. A Venezianico Ultrablack óra egyedülálló számlapja

Maga a Venezianico Manufaktúra a Redentore Ultrablacket a Fekete lyukhoz hasonlítja. És valóban, ha az ember a zafír lencsén keresztül (belső fényvisszaverődés-gátlóval) elkezd az óra feketeségébe nézni, akkor egy olyan végtelenbe merül, ahonnan még a fény sem tud kiszabadulni. A hatást a Musou Black™, a világ legfeketébb, 99,4% és 99,8% közötti fényelnyelési együtthatóval rendelkező akrilfestékével érték el, amelyből az óra számlapja készült. A minimalizmust úgy érték el, hogy minden jelöléstől megszabadultak, és a számlapon csak a mutatók és a márka logója szerepel. A Venezianico Ultrablack abszolút fekete színe az űr, az ismeretlen felfedezésének gondolatát kíséri, amit a számlap gondos gravírozása is hangsúlyoz műholdak, csillagok és bolygók formájában.

A festéket Japánban fejlesztette ki a Koyo Orient Japan Co Ltd., és olyan fejlett technológiákkal állítják elő, amelyek biztosítják a minőséget és a tartósságot hosszú távon.
Venezianico Ultrablack óra hogyan néz ki?

Venezianico Ultrablack - az óra mechanizmusa és felépítése

Kétségtelenül nagyon jó lépés a manufaktúra részéről, hogy a Redentore vonalat választották ennek a modellnek az alapjául. A számlapjelzések hiánya ellenére gondosan ügyeltek az óra pontos járására. Az órát a jól ismert Seiko NH35A automata kaliber hajtja. A 40 milliméteres tok szerkezete 316L rozsdamentes acélból készült, a szíj pedig, ahogy a márkához illik, Made in Italy gyártmány - fekete színű Anilveau bőr. A Venezianico Redentore Ultrablack 1221510C óra nemcsak a velencei márka rajongói körében lesz nagyszerű kiegészítője a gyűjteménynek, hanem azok körében is, akiket már maga az ötlet is lenyűgöz, hogy az abszolút fekete színt használják az óraiparban.

Venezianico Ultrafekete óraszekrény 1221510C

Mennyi a Venezianico Ultrablack ára? Hol lehet megvásárolni.

Az órát erősen korlátozott példányszámban gyártják. A Venezianico Manufaktúra három szállítási időpontot jelent a kollekcióhoz, és a kezdeti sorozat mindössze 200 darabból áll. Sikerült megszereznünk a Venezianico Redentore Ultrablack 1221510C-t, és hamarosan megvásárolható lesz a Watch Shopban. A listaár 190 000 Ft.


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.