Venezianico Nereide GMT Cielo limitált kiadású óra - esztétika, csillogás és funkcionalitás egyben

Venezianico

Venezianico Nereide GMT Cielo limitált kiadású óra - esztétika, csillogás és funkcionalitás egyben

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

28 augusztus 2023

Az olasz Venezianico márka bemutatja az új Nereide GMT Cielo modellt. Ez egy 20 ATM mélységig vízálló búváróra, amely nevét a Venezianico egyik legújabb tengeri technológiai csodájáról, a Nereide tengeralattjáróról kapta. A készüléket úgy tervezték, hogy ellenálljon a nagy terhelésnek, így különösen alkalmas a vízi sportok művelői számára.

Tartsa nyomon az időt a világ minden táján a Nereide GMT Cielo GMT mutatóval ellátott órával

A Venezianico óra világidő funkcióval, a GMT funkcióval van felszerelve. Ez a Greenwich Mean Time rövidítése, az azonos nevű londoni kerület nulla meridiánjának helyi ideje. A GMT-modul egy további, nyílvégű mutatóból áll, amely 24 óránként egy fordulatot tesz meg, így a helyi időtől eltérő időzóna követhető.

Venezianico Nereide GMT Cielo Cielo

A Venezianico Nereide GMT Cielo órájának eleganciája és csillogása.

A Venezianico Nereide GMT Cielo Cielo óra forgólünettel rendelkezik, amely egy egyedi, tükörfényes BK7 optikai üveggel ellátott betétből készült. Ez az elem eleganciát és csillogást kölcsönöz az órának, ami a GMT kollekció egyedülálló jellemzője. A lünettához használt anyag fizikai tulajdonságai miatt egyedülálló. Nem tartalmaz ólmot, könnyű és jobb minőségű, mint más üvegek. Alacsony diszperziója (Abbe-szám 60 körül) és alacsony törésmutatója (1,52 körül), valamint nagyfokú átlátszósága ideális anyaggá teszi a precíz és tartós üveg tárgyak készítéséhez.

Venezianico Nereide GMT Cielo Cielo na ręku

Venezianico Nereide GMT Cielo Cielo Cielo fedél a greenwichi globális időszámítás szimbólumával.

A Nereide GMT Cielo boríték 39 mm átmérőjű, így kényelmesen illeszkedik bármelyik csuklóra. A csavaros korona praktikusságot és funkcionalitást kölcsönöz a formatervnek, és 20 ATM-ig tartó vízállóságot biztosít. A bonyolultan gravírozott tokfedél a 24 időzónás rendszer (első alkalommal 1884-ben), mint a greenwichi időn alapuló globális időreferencia-rendszer elfogadásának állít emléket. A gravírozás a földgömböt ábrázolja, és részletezi a világ nagyvárosait, amelyek a hozzájuk tartozó időzónák mellett láthatók.

Venezianico Nereide GMT Cielo Cielo dekiel

A Venezianico Nereide GMT GMT Cielo Cielo Cielo esztétikája és pontossága.

A Venezianico Nereide GMT Cielo Cielo matt felületű türkizkék számlapja úgy lett kialakítva, hogy megragadja a fény finom játékát. A számlapon világos lineáris indexek vannak elhelyezve, amelyek a mutatókhoz hasonlóan lumineszcens bevonattal vannak ellátva. A 3 óránál a hónap dátuma van elhelyezve. Az általános kialakítás magával ragadó esztétikát teremt. A türkizkék szín a szabad égbolt nyugalmát idézi, a matt felület pedig mélységet kölcsönöz az órának, kifinomult és jellegzetes megjelenést kölcsönözve neki. Az óra precíz működését a japán Seiko NH34A GMT automata szerkezetre alapozza, amely 24 ékköves, 41 órás járástartalékkal rendelkezik. A modell 300 darabra van limitálva.

Venezianico Nereide GMT Cielo Cielo zoom tarcza


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

[updated_at] => 2022-08-22 15:43:10 )