Új búvár kollekció Out Of Order - Trecento Swiss Automatic GMT tisztelgés a tengeri kalandok előtt

Out Of Order

Új búvár kollekció Out Of Order - Trecento Swiss Automatic GMT tisztelgés a tengeri kalandok előtt

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

25 október 2023

Az Out Of Order márka bemutatta új búváróra-kollekcióját. A termékcsalád a tenger alatti kalandok előtt tiszteleg, ami ragyogóan megmutatkozik az órák kialakításában és részleteiben. A legújabb kollekció modelljeinek három színváltozata lesz elérhető.

 
 

Háromszáz méteres vízállóság - a Trecento Swiss Automatic GMT sorozat Out Of Order órái nem okoznak csalódást.

A Trecento kollekció Out Of Order órái 40 milliméter átmérőjű tokkal rendelkező modellek, amelyek magas vízállósági osztállyal rendelkeznek, ahogy azt maga a vonal neve is jelzi - a trecento olaszul háromszázat jelent, és arra a 300 méteres mélységre utal, ameddig az óra merülhet. Az órák egy svájci Landeron 24 órás, 25 ékköves önfelhúzós óraművel vannak felszerelve, GMT funkcióval és 40 órás járástartalékkal. Működése a borítás hátulján található átlátszó lünettán keresztül csodálható meg, amely 316L rozsdamentes acélból készült, IP Gun bevonattal és menetes záródással. Az üvegezett fedél körül a számlap színével megegyező színű gyűrű található.

 

Rendelkezésre nem álló Trecento svájci automata GMT nyakék

 

Az Out Of Order Trecento Swiss Automatic GMT órák funkcionális kialakítása és egyedi mottója.

Az új termékcsalád megkülönböztető jegye a belső gyűrű, amelybe olasz, angol és latin nyelven vésett feliratot, a márka alapjául szolgáló mottót találunk: "Fai dei tuoi difetti le tue virtù - Age ut tua vitia fiant tua vis - Let your flaws become your beauty". Az órák számlapjain a GMT mutató mellett a hónap napjának dátumát is feltüntetik, és a külső hatások káros hatásaitól zafírüveg védi. Mind az indexek, mind a mutatók Super-LumiNova bevonattal vannak ellátva.

 

Out Of Order Trecento svájci automata GMT számlap

 

Out Of Order Trecento svájci automata GMT órák figyelemre méltó borítékos öregedési folyamata

A borítékok 316L rozsdamentes acélból készülnek, és az Out Of Order szabadalmaztatott öregítési eljárásának vannak kitéve. A kétirányú lünetta a borítékon 120 kattintásra van beállítva. A távcső kitöltése kéttónusú alumínium, Super-LumiNova bevonatú gravírozott számokkal. A Trecento sorozat modelljeihez 316L rozsdamentes acélból készült, az Out of Order szabadalomnak megfelelően öregített és mikrobeállítható biztonsági zárral ellátott, stabil Oyster-stílusú karperec tartozik. A legújabb termékcsalád 3 színváltozatból áll: zöld, kék és fekete.

 

Out Of Order Trecento svájci automata GMT a csuklóján

 

Az Out Of Order órák új modelljei a Trecento Swiss Automatic GMT sorozatból három színváltozatban.

Az Out Of Order Green Trecento Swiss Automatic GMT OOO.001-24.VE zöld Trecento Swiss Automatic GMT matt textúrájú, homokos tengerfenékre emlékeztető, homokfúvott felületű számlapot kapott. Zöld színű, ami a kristálytiszta vízre utal. Az indexek profilja, valamint a számlapon lévő arab számjegyek és a kétirányú forgókarra vésett számjegyek SuperLumiNova C3 anyaggal vannak bevonva az optimális olvashatóság érdekében még gyenge fényviszonyok között is. A sorozat egy másik modellje az Out Of Order Blue Trecento Swiss Automatic GMT OOO.001-24.BL óra. Számlapja kék színű, ami az óceánok tágasságát és a lenyűgöző, ugyanakkor ugyancsak titokzatos víz alatti világot szimbolizálja. Az indexek stabilizált rozsdával vannak ellátva, amely a szabadalmaztatott Out Of Order eljárásnak köszönhetően az acél átalakulását idézi, amikor az a tengerfenéken rozsdásodik. A Trecento sorozat utolsó modellje az Out Of Order Black Trecento Swiss Automatic GMT OOO.001-24.NE. Számlapja szintén a tengerfenékre emlékeztető homokfúvott felületű. A fekete szín pedig a mélytengeri búvárok által viselt hagyományos búvárruhákra utal.

 

Out of Order Trecento svájci automata GMT szuperluminova megvilágítással


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.