Suunto Vertical - a fejlett sportórák új sorozata!

Híres

Suunto Vertical - a fejlett sportórák új sorozata!

Ádám Farkas

Egy állandóan mozgásban lévő ember. Ha éppen nem próbál ki valami új sportot, akkor valószínűleg úton van, hogy elkapjon egy stoppost Spanyolországba. Az okosórák és a high-tech órák szerelmese.

09 május 2023

Indulj el életed kalandjára a Suunto legújabb sportórájával! A finn márka 1936 óta folyamatosan meglepi rajongóit egyedi és bevált készülékekkel mindenféle expedícióhoz. Bízzon a kiváló minőségű anyagokban, az ultraprecíz pontosságban és az úttörő innovációkban. Előtted áll a Suunto első napelemes órájának világpremierje. Tapasztalja meg most az egyedülálló és egyedi Suunto Vertical-t!

  • A legújabb Suunto Vertical sportóra sorozat premierje.
  • Ez az első alkalom, hogy a finn gyártó Suunto napelemes sportórát gyárt.
  • A Suunto Vertical ingyenes offline kültéri térképeket kínál.
  • Tudjon meg többet az órákról blogunkon

Suunto Vertical - egy új, fejlett karóra sorozat sportolók számára

A kalandod most kezdődik! Csatlakozzon a világklasszis sportolókhoz, és fogadjon a Suunto Vertical legújabb órájára, amelynek tartósságát szigorú, amerikai szabványoknak megfelelő katonai tesztek igazolják. Fogadjon a megbízhatóságra és az innovatív funkcionalitásra, amelyet minimalista finn dizájnba foglaltak.

Kültéri edzés a Suunto Vertical Titanium Solar Forest sportórával

ASuunto Vertical környezetileg is fenntartható dizájn, amely 100%-ban megújuló energiaforrások felhasználásával készült. Ráadásul teljesen szén-dioxid-semleges.

Ez az első alkalom a Suunto számára! Akár 30%-kal hosszabb akkumulátor élettartam a Suunto Vertical Solarban!

A legújabb Suunto Verticalban nincsenek kompromisszumok. Ez a finn gyártó első olyan készüléke, amely napelemes töltéssel rendelkezik (ez a titán változatra vonatkozik), és az akkumulátor élettartamát további 30%-kal meghosszabbítja. A rendkívül hosszú élettartamú akkumulátor 5 intelligens üzemmóddal ideális a hosszú expedíciókhoz és az igényes szabadtéri edzésekhez.

A Suunto Vertical a rozsdamentes acél változatban akár 500 órát biztosít edzés üzemmódban és akár 60 órát kétsávos GNSS nyomkövető üzemmódban. A titán napelemes változatban viszont ez 30 napot jelent az edzésfunkciók engedélyezésével, illetve 85 órát a GNSS változatban.

Ami döntő fontosságú, hogy a Suunto Vertical sportóra nem csak hónapokig bírja egyetlen feltöltéssel, hanem a dual-band GPS/GNSS használatának köszönhetően a legpontosabb helymeghatározást is garantálja. A Suunto premierje a Dual Frequency technológia segítségével mind az öt nagy műholdas rendszerhez csatlakozik.

Suunto Vertical Titanium Solar Forest sportóra
Suunto Vertical Titanium Solar Forest sportóra

Ingyenes offline térképek a premier Suunto Vertical órában

Egy expedíció az ismeretlenbe vár. A strapabíró Suunto Vertical sportóra minden más készüléktől eltérően ingyenes kültéri offline térképeket kínál, amelyekre támaszkodhat. Ha túrázik és messzire utazik, az óra nemcsak az útvonal és a POI-k rendkívül pontos navigációját garantálja, hanem valós idejű információkat is nyújt a terepről, amelyen jár, például a domborzatról, a víztestekről, az ösvényekről és más fontos előforduló tereptárgyakról. Az Ön kényelme érdekében az ingyenes offline térképek három különböző stílusban állnak rendelkezésre.

Ingyenes offline térképekhez való hozzáférés a Suunto Vertical sportóráján

A Suunto Vertical világpremierje. Az újdonság mostantól elérhető az Óraházban!

A premier Suunto Vertical sportóra megbízható edzőtárs a profi sportolók és a hobbitrénerek számára egyaránt. Ez a fejlett készülék több mint 95 sportmódot kínál, amelyek közül biztosan mindenki megtalálja a kedvencét. A Suunto App-ban minden egyes későbbi edzést megtervezhet, elemezhet és megoszthat!

Suunto Vertical All Black sportmódok

Szeretné felfedezni az ismeretlent? Eddz még izgalmasabb kalandokra a legújabb Suunto Vertical készülékkel. Ne hagyja ki a világpremiert! Válassza ki az ideális modellt most webshopunkban, és személyre szabhatja a SuuntoPlus™ App segítségével!


Ádám Farkas

Egy állandóan mozgásban lévő ember. Ha éppen nem próbál ki valami új sportot, akkor valószínűleg úton van, hogy elkapjon egy stoppost Spanyolországba. Az okosórák és a high-tech órák szerelmese.