Sternglas - modern Bauhaus stílus és hamburgi minimalizmus

Sternglas

Sternglas - modern Bauhaus stílus és hamburgi minimalizmus

Viktória Bakos

A Viktória mindig képben van, ha arról van szó, hogy mi a trendi és divatos. Szintén az órákban. Az aktív életmód rajongójaként szívesen jár fitneszklubba és edzőterembe. Rajta keresztül megismerheti a sportórák és fitneszkövetők lehetőségeit.

05 május 2023

Játsszon a formával, kísérletezzen az anyagokkal és a nem nyilvánvaló stíluskombinációkkal. Engedje, hogy a Bauhaus tiszta, kifinomult esztétikája - a német modernizmus egyszerűsége és funkcionalitása - inspirálja. Fedezze fel most a modern minimalizmus szépségét az egyedülálló Sternglas órakollekciókban.

A hamburgi székhelyű Sternglas márka története

Szeretné tudni, hogy az álmok egy figyelemre méltó új történet kezdetét jelentik? Fedezze fel Dustin Fontaine - a Sternglas márka alapítójának - történetét!

Dustin szenvedélye az órák iránt a főiskolán született, amikor 16 évesen egy kis óramű manufaktúrában dolgozott Münsterben, Németországban. Ott kezdődött minden, ahol a tinédzser olyan mindennapi feladatokkal találkozott, mint például az órák szíjainak cseréje, a papírmunka kitöltése és az áruk csomagolása.

Sternglas óra design

Ez az intenzív kapcsolat az óraiparral formálta Dustin jellemét, és szikrát vetett a gyönyörű minimalista és klasszikus órák iránti szenvedélyében és lelkesedésében. A saját óragyártó cég alapításának ötlete csak néhány évvel később jött a kulcskérdéssel: "Miért nem megfizethetőek a dizájner órák?". Nem kellett mást tennie, mint valóra váltani az álmát.

Dustin 21 évesen, amikor webdesignerként dolgozott, úgy döntött, hogy 180 fokban megváltoztatja az életét. A cél egy és rendkívül egyszerű volt. Megalkotni és piacra dobni saját tervezésű - tökéletes minimalista és jó minőségű Bauhaus stílusú órát, megfizethető áron.

Sajnos az ötlet nem tudott megbirkózni az időnyomással és a magas elvárásokkal, amelyeket maga az ötletgazda állított fel. Hosszú idő után azonban a kemény és fáradságos munka meghozta gyümölcsét. 2016-ban Dustin Fontaine álma valóra vált. A Kickstarter platformon indított crowdfunding kampány sikeres volt, és még ugyanezen év októberében megjelent az első adag Sternglas óra.

A Sternglas karóra felhelyezése

Ma a Sternglas egy befutott német óramárka, amelynek székhelye Hamburgban található. A Sternglas csapata közel 30 órarajongóból és kreatív elméből áll, akik munkájuk során a folyamatos fejlesztésre és a szenvedélyre összpontosítanak. A márka alapgondolata, hogy szép órákat készítsen az egyszerű Bauhaus stílusban, jó minőségű anyagokból és tisztességes áron.

Sternglas órák - bestseller kollekciók Bauhaus stílusban

ASternglas órák rendkívüli formatervezésűek, amelyek a kiváló minőségű kivitelezést és a hasznos funkcionalitást ötvözik a modern minimalista dizájnnal. Minden egyes dizájn részletesen kifinomult, hogy megfeleljen a viselője magas igényeinek. A márka jelenleg 11 jellegzetes legújabb kollekciót kínál, amelyek a maguk módján lenyűgöznek a különböző formavilágukkal.

Két Sternglas óra a hamburgi gyűjteményből

Az alábbiakban 3 kivételes Sternglas órasorozatot mutatok be, amelyek rövid idő alatt igazi bestsellerré váltak!

Sternglas Hamburg - hagyományos minimalizmus és megbízhatóság

AHamburg a Sternglas márka bestseller órakollekciójának első ajánlata. A sorozat hagyományos stílusú, szimmetrikus és hanzai bájjal rendelkező exkluzív órákat mutat be. Ezt a bájt és a tengerészeti navigációs műszerek által inspirált modellek utazó lelkületét természetes színek, klasszikus, mégis funkcionális design és kiváló minőségű anyagok hangsúlyozzák. A praktikus komplikációknak és az automata és kvarc szerkezetek pontosságának köszönhetően minden Sternglas Hamburg óra praktikus mindennapi kiegészítő.

Férfi Sternglas Hamburg óra

A vintage stílust kedvelő úriemberek imádni fogják az olasz marhabőrből varrt puha bársony szíjakat. Ezeket az elegáns Hamburg órákat szemet gyönyörködtető számlapok egészítik ki finom fényes struktúrával, kontrasztos árnyalatokkal és vékony indexekkel.

Sternglas Naos kollekció és iF Design Award 2020

A modern német minimalizmus stílusában hasonló dizájnt mutat be az ikonikus Bauhaus stílus, a Sternglas Naos vonal. Ez az időtlen klasszikus az estélyi öltönyös óra új értelmezése. Minden óra egyszerű, elegáns és kifinomult megjelenést sugároz. Kiváló minőségű anyagok emelik ki, köztük a polírozott 316L rozsdamentes acél, a kemény zafírüveg vagy a prémium borjúbőr szíj.

Férfi Sternglas Naos óra

ANaos modellek többféle változatban kaphatók - férfiak és nők számára, valamint svájci Ronda és Miyota automata szerkezetű változatokban. Mi több, a Sternglas Naos Automatik órák formatervezése egyszerű és funkcionális kialakításáért elnyerte a rangos iF Design Award 2020 díjat az "Órák és ékszerek" kategóriában.

Sternglas Marus búvárórák - osztály és tartósság a német manufaktúrától

Az utolsó említésre méltó kollekció ebben a listában a hamburgi székhelyű Sternglas manufaktúrától a Sternglas Marus sorozat. Ez egy feltűnő automata óra, amelyet a hagyományos búvárórák ihlettek. A sorozatot úgy tervezték meg, hogy ne csak a viselői mindennapi igényeinek feleljen meg, hanem a jövőbeni kalandok és expedíciók során sem okoz csalódást. Az órák kényelmes illeszkedését a bőrhöz egy enyhén strukturált aljú gumiszíj és egy 316L rozsdamentes acélból készült karpánt biztosítja.

Sternglas Marus férfi búváróra

A Marus órák felszereltsége nem lehetne teljes a következők nélkül: ívelt zafírüveg dupla tükröződésgátlóval, nagy fényű Super-LumiNova bevonattal ellátott indexek és mutatók, kerámia lünetta, valamint a 20 bar magas vízállóság és a ráadásul tömítő csavarozott tokfedél és csavarozott korona.

A Sternglas órák már kaphatók a eorak.hu!

Robusztus, tartós, elegáns és elegáns - ezek a modern Bauhaus stílusban készült német Sternglas órák. Fedezze fel a hamburgi székhelyű manufaktúra változatos kollekcióit. Online áruházunkban kvarc és automata modellek egyaránt megtalálhatóak, többféle színben! Válassza ki most az Ön számára tökéletes Sternglas órát!


Viktória Bakos

A Viktória mindig képben van, ha arról van szó, hogy mi a trendi és divatos. Szintén az órákban. Az aktív életmód rajongójaként szívesen jár fitneszklubba és edzőterembe. Rajta keresztül megismerheti a sportórák és fitneszkövetők lehetőségeit.