Csomagoljon egy utazáshoz. Praktikus kiegészítők férfiaknak

Tanács

Csomagoljon egy utazáshoz. Praktikus kiegészítők férfiaknak

Ádám Farkas

Egy állandóan mozgásban lévő ember. Ha éppen nem próbál ki valami új sportot, akkor valószínűleg úton van, hogy elkapjon egy stoppost Spanyolországba. Az okosórák és a high-tech órák szerelmese.

19 április 2023

Az utazási szezon már javában tart. A hosszú karácsonyi hétvége mögöttünk van, és a várva várt május elsejei ünnep előttünk áll. Mit csomagoljunk a városon kívüli utazáshoz? Íme néhány praktikus kiegészítő a férfi számára. Akár városnézést, akár kirándulást tervez, nézze meg tippjeinket, és fedezze fel az ajánlott termékeket, amelyek évekig kitartanak.

Utazás előtt áll? Vigyen magával egy utazótáskát az órájának

Amikor utazunk, a tárgyaink különösen sérülékenyek. Hányszor karcolta már meg a telefonját azzal, hogy ugyanabba a zsebbe tette, mint a kulcsait? Ki hallotta már legalább egyszer a zúzódás fenyegető hangját, amikor hátizsákját kemény felületre tette? Tárgyaink hosszú élettartama attól függ, hogy vigyázunk-e rájuk. Mindenféle borítás és tok kiválasztásakor ezért célszerű a kiváló minőségű termékeket választani. Itt ajánljuk a WOLF márkát, amely többek között utazótokokat kínál órákhoz. Előnye a nagyon jól kialakított belső tér, így az óra nem fog "repülni". A Wolf Roadster 477856 tok három órát képes befogadni, biztonságos pattintós rögzítéssel és egy titkos rekesszel rendelkezik az ékszereknek vagy készpénznek. Rövid utazásokhoz egyetlen órával elegendő egy egy rekeszes tok, mint például a Leanschi Chocolate Brown WPO1-CHOC.

Utazótáska

Praktikus és technikai Suunto iránytű

Hegyi túrázáshoz, erdei kempingezéshez, kajakozáshoz és minden szabadtéri tevékenységhez érdemes beszerezni egy professzionális iránytűt. Olyat, amely masszívan készül, erős mágnesekkel van felszerelve, és pontos jelzéseket is mutat. Ha tehát olyasmit keresel, amit néhány évig a felszerelésedben tarthatsz, nézd meg a Suunto iránytűket. A finn márka pontosan tudja, hogyan kell egyszerűen jó felszerelést készíteni. A Suunto MB-6 Global egy kompatibilis iránytű megerősített tokkal és a magaslati navigációhoz szükséges funkciókkal. Globálisan kiegyensúlyozott kőcsapágyas tűvel, állítható skálával a deklináció korrekciójához, dőlésmérővel és 2,5°-os pontossággal rendelkezik. Kényelmes a gyufásdobozos kialakítása, a lumineszcens jelölések és a célzási eszközök: tükör, masni és céltávcső miatt. Szélsőséges hőmérsékleten is jól teljesít.

Suunto MB-6 globális tüköriránytű

WOLF Rotomatok és szervezők - vigyázzon automata órájára

Egy dolog becsomagolni a dolgokat egy utazásra, egy másik dolog biztonságban otthon hagyni őket. Rövidebb utazásokhoz, legyen szó hétvégi vagy üzleti útról, a férfiak körében népszerű kütyü a rotomata. Ha bennük hagyjuk, az automata órák nem állnak fel, és a tulajdonosoknak nem kell beállítaniuk az időt. Emellett szép dekoratív ékezetként szolgálnak a lakásban. Nézze csak meg a Wolf British Racing 792241 rotomatát - a brit versenyzöld gyönyörű árnyalata és az arany díszítés még a benne lévő órák nélkül is lenyűgöző. Kvarcórákhoz olyan szervezőt ajánlunk, amely sokkal több órát képes befogadni. Ilyen megfelelő lehet a Wolf British Racing 792741 doboz, amely akár 10 órát is képes befogadni mind a férfiak, mind a nők számára. Az órák nem szívják magukba a port, így a tulajdonos számára az értékes kiegészítőkkel való törődés érzését nyújtja.

Wolf British Racing bársony óraforgató 792241

Sokoldalú és megbízható Meller napszemüvegek

Egy utazás nem mehet napszemüveg nélkül. A Clockworks a Meller márkát kínálja, amelynek dizájnjait mindig divatos formájuk, változatos színeik és kiváló minőségük jellemzi. A legtöbb modell polarizált és magas UV-szűrővel rendelkezik. Javaslatunk a Meller Bakari Dark Candy Grey BK-TEJAGREY napszemüveg sötét színeivel és időtlen formájával. Karcolásgátló bevonattal rendelkeznek a karcolások ellen. Ez egy klasszikus, amely minden lehetséges alkalomhoz illeszkedik. Egy kirándulás a mazúriába a barátokkal, egy baráti esküvő, egy séta a városban, egy kirándulás a család meglátogatására vagy egy nyaralás a partnerével. A barna szín tökéletesen illeszkedik a fehérhez, a bézshez és a szürkéhez, a Meller szemüveg pedig diszkréten kiemeli a tulajdonos stílusát.

Férfi Brown Meller Bakari Dark Candy Grey BK-TEJAGREY napszemüveg

Eredeti és gyorstöltő okosóra-töltő

A jó töltő hiánya minden utazás átka. Senki sem akar időt pazarolni arra, hogy teljesen feltöltse a készülékét, és természetesen nem eredeti, rossz minőségű kiegészítőkről beszélünk. A mellékelt okosóra töltő mellett érdemes egy extra készletet is beszerezni, ami mindig ott lesz az utazási hátizsákodban. Az okosóra töltő kategóriában találhatod a konkrét modellekhez dedikált, kényelmes kiegészítőket, például a Suunto 9 Peak, a Fossil okosórához való kábeleket és töltőket, vagy más kompakt megoldásokat, mint például a Coros WAPX.CRB.KEY. hordozható töltő, amelyet a kulcsaidra rögzíthetsz.

Suunto óratöltő és hordozható óratöltő

Kiegészítők az utazáshoz. Mit hozzon még magával?

Gyakran az utolsó pillanatban jutnak eszünkbe olyan logikus dolgok, amelyeket érdekes módon nem is olyan könnyű kapásból megvenni az otthonunk közelében. Az utazáshoz szükséges termékek rendelésekor nézze meg például az órákhoz és okosórákhoz való védőszemüvegeket és fóliákat is. Ha még nincs okosórája, akkor is arra biztatjuk, hogy látogasson el kínálatunkba, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, hogy segítsünk kiválasztani az izgalmas és aktív utazásokhoz szükséges okosórát.


Ádám Farkas

Egy állandóan mozgásban lévő ember. Ha éppen nem próbál ki valami új sportot, akkor valószínűleg úton van, hogy elkapjon egy stoppost Spanyolországba. Az okosórák és a high-tech órák szerelmese.