Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo

Suunto

Suunto Vertical Week - versenyezz a legnagyobb magasságnövekedésért a Suunto sportalkalmazásokkal

21 március 2024
A Suunto Vertical Week a Suunto márka által évente megrendezett kezdeményezés, amely a sportolók és a szabadtéri sportok szerelmeseinek szól. Az esemény során a résztvevők két SuuntoPlus alkalmazás segítségével mérhetik össze tudásukat, hogy megmérkőzzenek a legsportosabb ország címéért: Vertical Week és Vertical Race.

A Salvatore Ferragamo márka páratlan! Avantgárd órákat kínál szokatlan díszítésekkel. Tudjon meg többet a Salvatore Ferragamo órákról blogunkon.

Blog a Salvatore Ferragamo órákról - érdekességek, vélemények, hírek

Blogbejegyzéseink a legkülönfélébb témákat ölelik fel, többek között áttekintést nyújtunk a legdivatosabb Salvatore Ferragamo órákról, néhány tippet adunk a viselésükhöz, valamint a legfrissebb híreket a márka tevékenységéről. A Salvatore Ferragamo gazdag történelemmel rendelkezik, ami egyedivé és inspirálóvá teszi.

A Salvatore Ferragamo egy olasz gyökerekkel rendelkező vállalat. Ezért nem csoda, hogy a márka óráit a festői Olaszország ihlette. Az olaszok tudják, mit kell viselniük, hogy divatosan nézzenek ki, és a Salvatore Ferragamo kiegészítők tökéletes példát nyújtanak erre.