Iron Annie

Iron Annie

Suunto

Suunto Vertical Week - versenyezz a legnagyobb magasságnövekedésért a Suunto sportalkalmazásokkal

21 március 2024
A Suunto Vertical Week a Suunto márka által évente megrendezett kezdeményezés, amely a sportolók és a szabadtéri sportok szerelmeseinek szól. Az esemény során a résztvevők két SuuntoPlus alkalmazás segítségével mérhetik össze tudásukat, hogy megmérkőzzenek a legsportosabb ország címéért: Vertical Week és Vertical Race.

Az Iron Annie órák a vintage stílust ötvözik a repülés részleteivel. A kiváló minőségű kivitelezés kéz a kézben jár a praktikus funkciókkal. A repülés ihlette Iron Annie órákról bővebben olvashat blogunkon.

Blog az Iron Annie órákról - érdekességek, vélemények, hírek

A legfrissebb hírek és érdekességek az órák világából most egy helyen! Blogunkban válogatott modellekről szóló véleményeket, útmutatókat, a márka tevékenységéről szóló információkat és az Iron Annie órák rangsorát találja. Mindenképpen látogasson el rendszeresen blogunkra, hogy értesüljön a legfrissebb hírekről!

Az Iron Annie órákat a repülés iránti szenvedélyből hoztuk létre. Dizájnjuk híres repülőgépeket idéz, és a vintage részletek kiemelik egyedi jellegüket. Olvasson többet az Iron Annie órák történetéről blogunkon.